22.09.22

МІБ відновлює свою діяльність з 28 вересня!

Главная/Новости и анонсы МИБ/МІБ відновлює свою діяльність з 28 вересня!

 

Так. Нарешті.

Міжнародний Інститут бізнесу – акредитований провайдер МВА освіти в Україні знов відкриває свої двері студентам та викладачам 28 вересня 2022 року.

Вперше за майже тридцятирічну історію (так, ми майже однолітки Незалежності) існування бізнес-школа не працювала майже пів року.

Зупинився багаторівневий налагоджений механізм, який вибудовувався десятиріччями. Складні часи – складні рішення. 

Згодом ми опублікуємо лист від виконавчого директора МІБ і поділимося з усіма ситуацією та планами бізнес-школи на майбутнє. У нас багато новин, але дещо залишається незмінним: Міжнародний Інститут бізнесу і далі буде надавати найякісніший навчальний продукт українському бізнесу.

 


 

2809

Наразі ми надзвичайно раді привітати спільноту наших Слухачів, Випускників, Викладачів, Співробітників. Поки - на всіх наших ресурсах, трохи згодом – сподіваємося, особисто в кампусі!

Ми вдячні всім нашим друзям та міжнародним партнерам! Без вашої підтримки та безпосередньої участі відновлення бізнес-школи не відбулося б! Ми вдячні Збройним Силам України за можливість відновити навчання у вільній, прекрасній Україні. За можливість мати плани на майбутнє. За незламний український Київ.

Ми пишаємося бути частиною непохитної нації переможців.
Все точно буде Україна!