19.03.24

«Управління будівельним проєктом» - освітній модуль

Главная/Новости и анонсы МИБ/«Управління будівельним проєктом» - освітній модуль

 

Цей модуль професійного управління будівельним проектом призначений для тих, хто прагне засвоїти керування процесом створення нерухомості, оновити, систематизувати та поглибити свої знання.

У освітньому модулі, запланованому на 21-23 березня в Києві, комплексно розглядатимуть всі аспекти з управління будівельним проектом, від етапу ініціації до створення архівів і бази знань. Учасники удосконалять навички з планування термінів виконання робіт, визначення потреб у ресурсах, побудови організаційної структури, оцінювання витрат і розроблення бюджету, а також керування ризиками. Крім основної теми з управління, цей освітній модуль також включатиме поради від досвідченого практика ринку щодо інструментів фінансування девелоперських проектів під час війни.

 

Знання опановуються при виконанні практичних завдань:

  • з аналізу дій менеджера на кожній стадії реалізації проєкта (інструменти, що дозволяють скоротити терміни та витрати проєкту на 15 - 30%):
  • з розробки Статуту проєкту (технічне завдання),
  • з визначення обсягів проєктних робіт за допомогою WBS,
  • з календарного планування проєктів, їх ризиків;
  • з оцінки виконання проєкту.

 

zareg uk

 

Викладачі освітнього модуля – це досвідчені професіонали, які мають глибокі знання у своїй галузі. Вони здатні надихнути та мотивувати учасників, надаючи цінні інсайти та практичні поради. Серед них відомі фахівці, такі як:

Людмила Батенко: PhD, професор, магістр бізнес-освіти, сертифікований тренер. Експертиза – проєктний менеджмент, операційний менеджмент, стратегічний менеджмент, контролінг.

Олександр Висоцький: керівний партнер OV Project Management. Експертиза – понад 15 років брав участь у різних проєктах, зокрема й комерційних, як інженер-конструктор, керівник проєктів і технічний директор.

 

Під час нашого освітнього модулю ми матимемо можливість почути поради щодо інструментів фінансування девелоперських проектів під час війни від Андрія Бринзило, директора ТРЦ Riviera, м. Одеса. Він має величезний досвід управління активами девелопменту та фінансування проектів у сфері нерухомості (житлової та комерційної), набутий протягом 17 років роботи в банківському секторі та на ринку нерухомості, як на локальному ринку, так і в межах транскордонних угод.

 

Період проведення модуля: 21-23 березня 2024 року.

Локація: «Міжнародний інститут бізнесу», вул. Старокиївська 10А, Київ.

Час проведення: 10.00 – 17.15 (з перервами).

Модуль проводиться в межах курсу «Девелопмент нерухомості», організатор якого бізнес-школа «Міжнародний інститут бізнесу».

 

 

zareg uk


З усіх питань і для реєстрації:

+38 (063) 641 53 18

+38 (097) 265 04 36

ocenka@iib.com.ua

+38 (067) 819 07 17