10.10.19

IT-КОНФЕРЕНЦІЯ TECH FUSION

10 жовтня в Києві відбудеться ІТ-конференція, на якій експерти розкажуть про технології майбутнього, що працюють вже сьогодні, та поділяться сучасним досвідом їх впровадження в бізнес-установах та в державному секторі.

Ключовою особливістю Tech Fusion є культивація ідеї системного підходу до цифрової трансформації. Стратегічна мета організаторів – створити в Києві активну IT-спільноту, яка об’єднає виробників техніки, розробників, інвесторів та керівників. Захід буде не лише цікавим, але й максимально корисним широкому спектру фахівців із різних галузей: рітейлу, IT, агрокомплексу, FMCG, дистрибуції, логістики, маркетингу тощо, які цікавляться високопродуктивними розробками в контексті мапи розвитку технологій 2025.

На відвідувачів Tech Fusion 2019 очікують доповіді запрошених спікерів із різних країн світу на двох окремих сценах, які готові будуть поділитися не лише власним успішним досвідом, але й неуспішними спробами цифрової трансформації. На конференції заплановано два паралельні стріми, кожен із яких представить по три тематичні блоки.

Stream I: «Глобальні тренди цифрових змін»:

  • Блок І. «Про що говорить ІТ-ринок сьогодні: тренди та технології».
  • Блок ІІ. «Чи важко змусити технології “працювати”».
  • Блок ІІІ. «Їм вдалося. Успішні рішення від компаній, які не злякалися інновацій».

Stream II: «Трансформації всередині компанії»

  • Блок І. «Технології, які “продають”. Як просувати рішення з цифрової трансформації всередині компанії».
  • Блок ІІ. «Implement or Die. Кейси з впровадження цифрової трансформації – злети та падіння».
  • Блок ІІІ. «Як заробляти на інноваціях. Кейси українських та зарубіжних спеціалістів».

На заході працюватимуть кілька тематичних майданчиків: Data Management Zone, Smart City, Smart Office та Smart Life Zone, Game Zone. на яких відбуватиметься демонстрація продукції та рішень таких вендорів, як Apple, Logitech, Dell, Intel, Prestigio, Seagate, AMD, Supermicro, Gigabyte тощо.

Tech Fusion 2019 збере представників різних фахових напрямків, із якими обговорюватиметься, як вивести бізнес на новий рівень. Неочікувані гості, непередбачувані презентації та демонстрації цікавих продуктів і рішень дадуть гостям заходу поштовх до прогресивних бізнесових зрушень.

Tech Fusion 2019 відбудеться 10 жовтня 2019 року в «НСК Олімпійський». Детальніше про подію на https://techfusion.asbis.ua/

Для спільноти МІБ діє знижка 20% за промокодом MIB!