01.11.19

Акселератор із соціального підприємництва SELab

Главная/Партнеры/Новости партнеров/Акселератор із соціального підприємництва SELab

Акселератор із соціального підприємництва SELab

Заявки на участь в акселераційний програмі приймаються до 1 листопада 2019 року через форму: http://bit.ly/2kUpwuX.


Акселератор розрахований на тих, хто прагне досягти позитивних змін у суспільстві через побудову та діяльність соціального бізнесу в Україні, втілення інноваційних рішень та створення нових робочих місць та можливостей. Учасників відбиратиме експертний комітет Акселератора. Перевагу отримають соціальні бізнеси, які працюють до півтора року та опрацьовані ідеї. Усього буде відібрано 15 команд.

Очне навчання відбудеться у чотири етапи: 18-22 листопада та 16-20 грудня 2019 року, 20-24 січня та 24-27 лютого 2020 року.

Що отримають учасники Акселератора:

  • 4 тижні спеціалізованих навчальних сесій, практичних вправ, воркшопів із формування та відпрацювання вмінь;
  • 8 тижнів роботи “в полі”;
  • 1:1 менторські сесії та індивідуальнІ консультації;
  • зустрічі з діючими соціальними підприємцями;
  • нетворкінг.


Найкращі проекти будуть відібрані в навчальну поїздку до Латвії та Литви для обміну досвідом.



Усі учасники SELab візьмуть участь у Міжнародній конференції з соціальних інновацій в м. Києві 2020 року.


Програма Акселератора SELab складається з тематичних блоків:

  •  необхідні для розвитку соціального підприємства: місія та візія компанії, дослідження ринку та потенційних клієнтів, соціальний вплив підприємства, створення бізнес-моделі, формування гіпотез та критичних припущень,формування ціннісної пропозиції;
  •  польова робота: валідація, дослідження цільової аудиторії та ринку, оцінка впливу на вирішення соціальних проблем;
  •  розробка MVP: дизайн, "м'який" старт, тестування, модель доходу, фінансові та юридичні аспекти діяльності, команда, показники ARRR, продажі, маркетинг, PR та підвищення обізнаності.



Умови участі: усі витрати (роздаткові матеріали, харчування, проживання та проїзд для мешканців з інших міст) покриває проект «Соціальне підприємництво: досягнення соціальних змін за ініціативою “знизу”» за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Реєстрація за посиланням: http://bit.ly/2kUpwuX



Детальні про програму Акселератора, менторів, умови участі та результати на сайті: http://selab.chasopys.ua



SELab — акселератор із соціального підприємництва, спільна ініціатива Chasopys Creative Family, ГО "Silab Ukraine" та Українського Форуму Благодійників.

Партнер заходу: Благодійна організація «Фонд родини Нечитайло». Акселератор із соціального підприємництва проводиться в межах проекту «Соціальне підприємництво: досягнення соціальних змін за ініціативою “знизу”» що реалізується за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Проект впроваджується Українським Форумом Благодійників спільно з партнерами: ГО "Silab Ukraine", БО МБФ “Імпакт Хаб Одеса”, ГО “Фонд “Професійний розвиток Запоріжжя”, ГО “Фонд “Професійний розвиток Харкова”, ГО “Фонд “Професійний розвиток” (Кривий Ріг), Об’єднання “New Door” (Латвія), ГО “StartUp Division” (Литва).