09.12.19

IV міжнародна конференція Форуму розвитку виробничих систем — LeanForum 2019

Главная/Партнеры/Новости партнеров/IV міжнародна конференція Форуму розвитку виробничих систем — LeanForum 2019

У Києві відбудеться щорічна конференція Форуму розвитку виробничих систем — LeanForum 2019

Експерти та фахівці компаній будуть обговорювати про організаційне культуру, її вплив на розвиток виробничих систем та операційну ефективність.

2222

9-12 грудня в Києві відбудеться IV міжнародна конференція Форуму розвитку виробничих систем — LeanForum 2019. Фахівці українських підприємств та міжнародні експерти зберуться у Києві щоб відповісти на такі питання:

  • Як побудувати результативний, стійкий та керований бізнес?
  • Як забезпечити його зростання та адаптацію до мінливих угод ринку?
  • Що є незмінною конкурентною перевагою та фундаментом розвитку організації?
  • Як зробити компанію першокласним роботодавцем, а персонал — командою однодумців?

В конференції приймуть участь фахівці з Barry-Wehmiller, Tetra Pak, Imperial Tobacco, Procter & Gamble, DataGroup та інші. На учасників чекають майстер-класи світових експертів та професіоналів з підвищення операційної ефективності та ощадливого виробництва: Shingo Institute, CDI Global, Майкл Вейдер, Альфредо Москардіні, Кеннет Снайдер, Роберт Сондерс, Жак Дешам та експерти з TOCPA Schools International. Партнери конференції: Академія PricewaterhouseCoopers, BPI Group та Krok Business School.

 

Завдання конференції — допомогти керівникам створювати продуктивну робочу середу, максимально використати інтелект організації для підвищення конкурентоспроможності.

Місце проведення: Mercure Kyiv Congress Centre, Київ

 

Розклад, інформація про спікерів та реєстрація: https://conference.leanforum.org/?utm_source=iibnews 

Завантажити брошуру заходу.

 1111

Здоров'я організації як фундамент операційної досконалості

Організації, в яких корпоративна культура має значення не менш ніж досконалість процесів та інноваційні технології, прийнято називати "здоровими". Здоров'я організації — це ознака корпоративної культури, яка будується на повній довірі та повазі до співробітників, де лідери беруть на себе відповідальність за роботу автономних команд. В таких організаціях колектив — згуртована команда, в якої робота наділена змістом, а амбітні цілі цілком досяжні. Синергія колективної роботи створює потенціал, який критично важливий для виходу на новий рівень, коли під час трансформації від людей вимагається значно більше зусиль, ніж просто виконання нормативів та процедур.

Сенс здорової організації в тому, щоб через турботу про людей, зробити побудову ефективного бізнесу спільною справою, делегувати повноваження, збільшити шанс успіху організації та забезпечити зростання бізнесу. Саме це робить організацію життєздатною, а її культуру — безцінним активом, який неможливо скопіювати жодному конкуренту.

Тому, конференція та пропоновані майстер-класи — це інтерактивні дискусії про практичні аспекти створення здорової організації і досвід тих, хто розвиває такі підходи декілька років та досяг успіху. Конференція стане відправною точкою росту для виходу на нові рубежі операційної ефективності в бізнесі.