Надія Васильєва, генеральний директор «Майкрософт Україна», випускниця Executive MBA - 2006

Главная/Программы MBA/Executive MBA/Отзывы /Надія Васильєва, генеральний директор «Майкрософт Україна», випускниця Executive MBA - 2006

VasilyevaЯ вирішила отримати бізнес-освіту, щоб систематизувати знання, накопичені за 10 років управлінського досвіду. Бізнес-освіта допомагає не тільки заповнити прогалини у знаннях та зробити ваш фундамент міцнішим, а й вчить мислити стратегічно. MBA — це щось на кшталт зупинки під час марафону. У вас є шанс відпочити і відновити сили, детальніше роздивитися ситуацію і вирішити, як рухатися далі.


Розглядаючи різні бізнес-школи, я орієнтувалася на міжнародну сертифікацію та визнання за кордоном. На той момент в Україні було небагато шкіл, які відповідали всім критеріям, тож зробити вибір було досить легко.

 

Найцінніше, що мені дала бізнес-освіта, крім практичних знань, — це нові контакти та цікаве оточення. Коли навколо тебе збираються люди, які рухаються вперед і добре розуміють бізнес, ти також швидко вчишся. По суті, це був «соціальний ліфт», що підняв мене на декілька поверхів вище. Хоча протягом свого навчання я зустрічала й таких людей, які не цінувати наданий їм шанс, і вважали, що вони вже все знають: ставили під питання компетентність викладачів, конфліктували з іншими студентами. Я думаю, такі люди отримували набагато менше переваг від бізнес-освіти через свою закритість та неготовність прийняти нові знання.

Прочитано 21053 раз

Підписка на новини МІБ

* indicates required
Інтереси

Переглянути попередні кампанії.