Борис Белянський, управляючий директор дивізіону IT-дистрибуції компанії «MTI», випускник Executive MBA - 2005

Главная/Программы MBA/Executive MBA/Отзывы / Борис Белянський, управляючий директор дивізіону IT-дистрибуції компанії «MTI», випускник Executive MBA - 2005

467923 512918175428885 474943466 oНа момент початку навчання мені не вистачало професійних знань, якими можна було би підкріпити досвід, системності і впевненості в собі і своїх рішеннях: «А чи правильно я чиню в даній ситуації?», «А які могли би бути альтернативні рішення?», «Куди і як рухатися в бізнесі далі?». На ці питання потрібно було відповісти перш за все собі.


Обираючи школу, я враховував два фактори: розташування в Україні і позитивні відгуки людей, які є для мене авторитетами як в бізнесі, так і в житті.

 

Навчання систематизувало вже наявні знання і додало масу нових. Я отримав можливість зануритися в атмосферу регулярного спілкування з професійними викладачами на цілих два роки. В цей час я міг моделювати свої поточні бізнес-задачі і отримувати варіанти їх рішень. Стосунки з «колегами» по МВА переросли в ділові і дружні. Я міг легко користуватися досвідом і порадами близьких мені за духом людей. Всі намічені в дипломній роботі стратегічні ініціативи я на 100% впровадив в бізнесі.

 

Я би, не замислюючись, знову пішов вчитися. Не варто довго розмірковувати над питанням, чи є сенс в MBA-освіті, — він однозначно є. Потрібно максимально використовувати досвід викладачів і однокурсників, не відсиджуватися осторонь від будь-яких кейсів, занять і предметів. Навчання — це чудово!

Прочитано 21506 раз

Підписка на новини МІБ

* indicates required
Інтереси

Переглянути попередні кампанії.