29.07.18

Випускників МВА в Міжнародному інституті бізнесу стало ще більше.

Главная/Ассоциация выпускников/Новости и события/Випускників МВА в Міжнародному інституті бізнесу стало ще більше.

«Випускний» - як багато в цьому слові закладено: для слухачів програми Ukrainian MВА - це 2 роки наполегливої праці, іноді безсонні ночі, вихідні в навчанні, емоційні злети та почуття гордості за себе.

 

29 липня 2018 року четверта когорта Магістрів бізнес-адміністрування програми Ukrainian MВА отримала свої довгоочікувані дипломи!

 

За традицією урочисту церемонію з нагоди випуску відкрив виконавчий віце-президент бізнес-школи «Міжнародний інститут бізнесу» Юрій Зеленін. Було сказано багато слів подяки студентам за те, що свого часу обрали для власного розвитку саме нашу бізнес-школу, координатору програми за підтримку та допомогу в організацій навчального процесу. Особливу увагу Юрій Миколайович приділив, звісно, нашим викладачам, що дали знання та практичні інструменти, які можна застосовувати для подальшого розвитку компаній, в яких працюють випускники, та власного бізнесу.

 

Не міг Юрій Зеленін оминути увагою і близьких та рідних, які всіляко підтримували випускників на шляху отримання бізнес-освіти, бо навіть і на випускній церемонії були присутні численні малюки. А це означає, що наші випускники вкотре довели, що можна успішно поєднувати навчання, роботу і родину.

 

Після вступної промови слово взяв наш ректор Олександр Савченко. Привітав випускників з успішним закінченням навчання і наголосив, що ставши нашими студентами, кожен отримує право стати членом міжнародної асоціації випускників та слухачів МВА - Association of МВА’s (Великобританія), якою акредитовані наші програми. А це в свою чергу, дає можливість налагодити міжнародні ділові зв'язки з іншими членами асоціації. В період, коли в світі з'являється 50 бізнес-шкіл щороку, Міжнародний інститут бізнесу входить в 300 кращих бізнес-шкіл світу. І це робить отримання освіти в МІБ ще більш цінним для випускників. Олександр Володимирович побажав слухачам наснаги в досягненні ще більших вершин та підтримки всієї спільноти МІБ на цьому шляху.

 

Після ректора  слова подяки та гордості за своїх студентів  висловили викладачі бізнес-школи: Наталія Писаренко, Ганна Скитьова, Олена Рижкова, Зінаїда Янченко, Юлія Ісаєнко, Андрій Федорченко та академічний директор Алевтина Кудінова. Всі одностайно висловили своє задоволення працювати з такими цікавими та розумними студентами та привітали випускників із блискучим захистом магістерських робіт, побажали після невеличкого відпочинку скоріше заповнити корисними справами той вакуум, який виникне після закінчення навчання в МІБ, а також успіхів у подальшому розвитку. І, звичайно, висловили побажання знову зустрітися в МІБ вже на інших навчальних програмах.

 

І нарешті дійшла черга саме для того моменту, заради якого наші слухачі напружено працювали 2 роки - отримання дипломів. Випускники під гучні овації та спалахи фотокамер з почуттям великої гордості перекидали китиці на своїх конфедератках та отримували свої дипломи. А за найкращі досягнення в навчанні були нагороджені пам'ятними відзнаками МІБ наступні студенти: третє місце - Вікторія Каліновська, друге місце - Ганна Білосорочка, перше місце - Олександр Висоцький.

 

Після вручення дипломів наші випускники теж виявили бажання висловити слова вдячності. Олександр Висоцький наголосив, що успіх у навчанні не вимірюється лише оцінками та відвідуванням занять, це ще і величезна командна робота, за що він дуже вдячний своїм колегам по навчанню. Вікторія Каліновська та Денис Святокум, разом з Олександром, також висловили вдячність своїм однокурсникам за дружність та підтримку, викладачам та МІБ в цілому за можливість отримати ті знання та практичні інструменти, які зможуть в подальшому використовувати їх для розвитку бізнесу в своїх галузях.

 

Вітаємо, наші випускники. Ми пишаємось кожним з вас!

 

Ми вдячні, що ви обрали нашу бізнес-школу, як сходинку до пожвавлення свого кар'єрного росту та саморозвитку! Нехай реалізується кожна ваша бізнес-ідея, яка виникла під час навчання в Міжнародному інституті бізнесу!

 

Завжди будемо раді вам в стінах кампусу МІБ! 

Фото: Артем Бездольний.

 

1 (17) 1 (85) 1 (91) 1 (120) 1 (137) 1 (138) 1 (159) 1 (324) 1 (366) 1 (395)