17.07.18

Зустріч з Тарасом Середюком: як студенти програми Executive МВА надихалися прикладом успішного випускника МІБ

Главная/Ассоциация выпускников/Новости и события/Зустріч з Тарасом Середюком: як студенти програми Executive МВА надихалися прикладом успішного випускника МІБ

18 липня 2019 року у рамках навчального курсу «Управління проектами» студенти програми Executive МВА отримали чудову нагоду поспілкуватися з випускником бізнес-школи «Міжнародний інститут бізнесу», власником і засновником мережі сімейних ресторанів MAFIA, Тарасом Середюком.

 

У ході презентації наш гість ділився не лише історіями успіху, але й відверто і з гумором розповідав про особисті прорахунки та невдачі, які ставали потужною мотивацією до нових звершень, саморозвитку і руху вперед. На власному прикладі пояснював, як оцінити успішність і ефективність проекту з позиції його найдрібнішого дієвця, як перевірити роботу ресторану з погляду листочка салату. 

 

Однак найцікавішою частиною зустрічі став діалог спікера зі слухачами. Складні і професійні, особисті і підступні, провокаційні і недовірливі запитання аудиторії отримували живі, чесні і часто несподівані відповіді. Тарас Сердюк чесно визнав, що: «Зазвичай, коли ти ростеш, грошей не вистачає» і пояснив, як з таких ситуацій виходив його бізнес. Зізнався, що був період, коли піца в його ресторанах стала несмачною і розповів, як знайшов вихід, дізнавшись секрет італійських виробників борошна. І кожен приклад, кожна історія, розказана спікером, аналізувалася ним з позиції випускника програми Executive МВА, який розуміється на управлінні проектами.

 

А на завершення Тарас Середюк поділився із вдячними слухачами власною формулою оцінки успішної і реалізованої особистості в реаліях українського бізнес-середовища: «Якщо вже ти тут зробив бізнес, якщо ти вже в бізнес-школі, значить так склалися твої здібності і ресурси, які дає ця земля, значить ти реалізувався або на шляху реалізації». І з цими словами хочеться погодитися, адже обравши програму Executive МВА в Міжнародному інституті бізнесу, кожен студент отримує унікальну можливість реалізувати свої найсміливіші професійні та підприємницькі прагнення і амбіції.

 

IMG 9344IMG 9345