06.07.18

Урочистості з нагоди випуску слухачів 16-ї генерації програми Executive МВА

Главная/Ассоциация выпускников/Новости и события/Урочистості з нагоди випуску слухачів 16-ї генерації програми Executive МВА

Гучною випускною церемонією завершилися два незабутні роки навчання слухачів 16-ї генерації програми Executive МВА у стінах бізнес-школи “Міжнародний інститут бізнесу”. 6 липня 2018 року відбулося урочисте вручення дипломів студентам групи ЕМВА-2016.

 

І можна було б сказати, що на цьому усе завершилося, однак з моменту вручення дипломів усе тільки розпочалося. Перед випускниками відкрилися нові обрії професійної і творчої реалізації, вони стали частиною потужної спільноти однодумців – випускників МІБ. Тому усі побажання і привітання, які лунали у цей день на адресу студентів 16-ї генерації Executive МВА швидше нагадували настанови перед черговим відповідальним стартом, ніж схвальні відгуки на довгоочікуваному фініші.

 

За доброю традицією, випускну церемонію відкрили звуки вічного гаудеамусу, який не залишив байдужим нікого з присутніх. Розпочав привітання випускників віце-президент МІБ Юрій Зеленін, який передав слово ректору Олександру Савченку та академічному директору МІБ Алевтині Кудіновій. Далі слово взяли викладачі: Володимир Савчук, Наталія Писаренко і Ганна Скитьова, які привітали випускників і побажали кожному досягати власних цілей і реалізовувати найамбітніші проекти з непохитною “МІБівською” впевненістю у вдалому результаті.

 

Продовженням церемонії стало вручення дипломів і почесних відзнак «За найкращі результати у навчанні», які заслужено отримали Шандор Бреннер та Костянтин Чарник.

 

Однак цього дня вчорашні студенти, як ніколи, знали, що відповідати вимогливим професорам. Їхні теплі спогади, щира вдячність і безмежна повага до професорсько-викладацького складу викликали блиск в очах багатьох присутніх. І це зовсім не дивно, адже кожен ділився чимось дуже особистим, справжнім і живим, тим, що йому дав МІБ. За короткий період навчання власна скарбничка кожного студента поповнилася новими здобутками, незабутніми емоціями, яскравими враженнями та добрими друзями, з якими можна легко йти по життю і впевнено розбудовувати свою справу.

 

Свято завершилося відпусканням у небо золотих зірок, які символізували яскраву неповторність наших випускників і їх політ до нових висот. І ми сьогодні не говоримо їм прощавайте, а впевнено і з оптимізмом кажемо: до нових зустрічей у МІБ, вам тут завжди раді!

 

IMG 2583 lr-2IMG 2748 lr-2IMG 2757 lrIMG 2853 lrIMG 2900 lrIMG 2951 lrIMG 3003 lrIMG 3027 lrIMG 3037 lr