01.02.17

MBA освіта як діамант - назавжди

Главная/Новости и анонсы МИБ/MBA освіта як діамант - назавжди

Бізнес-школа «Міжнародний інститут бізнесу» існує з 1993 року і вже 16 років успішно реалізує програми для управлінців рівня MBA. Після закінчення навчання всі випускники програм MBA МІБ, крім диплома бізнес-школи, отримують сертифікат авторитетної асоціації AMBA - Association of MBAs (UK, London).

 

АМВА


Акредитація AMBA гарантує, що наповнення програм, методи навчання, викладачі МВА відповідають міжнародним стандартам бізнес-освіти. Приємно те, що це є в Україні, а значить можна комфортно поєднувати роботу з навчанням. Освіта міжнародного рівня зі специфікою українського бізнесу - ось що таке MBA від Міжнародного інституту бізнесу.

 

Належність Міжнародного інституту бізнесу до досить короткого переліку кращих бізнес-шкіл з акредитацією AMBA дає можливість випускникам всіх програм MBA стати членами закритого клубу випускників провідних світових бізнес-шкіл, які також мають цю престижну акредитацію. Це відкриває шлях до спілкування, обміну досвідом та ідеями, співпраці і кооперації з кращими управлінцями з усього світу. Крім цього, через елітне співтовариство AMBA з'являється доступ до найцікавіших вакансій роботодавців Європи і всього світу. Стає простіше побудувати блискучу кар'єру в міжнародному середовищі.

 

Керівники з MBA освітою - це особлива «каста» управлінців, вони досвідчені, амбітні, підковані знаннями. Свої рішення вони приймають виважено, спираючись не тільки на свій досвід і інтуїцію, а й на грамотно зроблені розрахунки або дослідження. Вони не бояться викликів і впевнені, що можуть знайти рішення найнестандартнішої бізнес-завдання і перетворити будь-яку ситуацію в виграшну для бізнесу.

 

Професіонали з дипломом МВА завжди користуються підвищеною увагою і довірою потенційних партнерів по бізнесу, великих роботодавців і інвесторів.

 

Два роки навчання на програмах MBA можна вважати періодом інвестування, коли слухач вкладає свій час і разом з тим набуває однодумців, друзів, партнерів, отримує актуальні знання і навички, опановує сучасні бізнес-інструменти. Все це не тільки залишається після закінчення програми, а й примножується і відточується з кожною новою вирішеною бізнес-задачею і вдало завершеним проектом. Процес «огранювання» управлінського таланту починається в аудиторії бізнес-школи і успішно триває довгі роки.

 

МВА як діамант - на все життя.