2016-11-23

МВА-програми МІБ відповідають найвищим світовим стандартам якості бізнес-освіти.

Головна/Новини МІБ/МВА-програми МІБ відповідають найвищим світовим стандартам якості бізнес-освіти.

Ось уже багато років Міжнародний інститут бізнесу підтверджує статус беззаперечного лідера серед бізнес-шкіл нашої країни. Про це свідчить той факт, що всі MBA-програми МІБ з 2007 року мають акредитацію міжнародної незалежної асоціації Association of MBAs (UK, London). Міжнародний інститут бізнесу відноситься до 2% бізнес-шкіл усього світу, акредитованих АМВА.

 

 

Executive MBA, General MBA, Ukrainian MBA, International Executive MBA - перші українські мастерські програми розвитку управлінського потенціалу, що мають акредитацію AMBA. Це означає найвищий рівень якості викладання, навчального процесу та матеріалів, а також оптимальне співвідношення hard- та soft-skills. Слухачі МІБ можуть бути впевнені, що навчаючись в Україні, вони отримують європейський рівень освіти, що їх інвестиції у власний розвиток окупляться за рахунок успішної діяльності в якості керівника нової формації. Сертифікат АМВА є для випускників та їх роботодавців надійною гарантією того, що знання і навички, отримані під час дворічного навчання, відповідають міжнародним стандартам МВА-освіти. Слухачі отримують арсенал ефективних сучасних бізнес-інструментів, що застосовуються у всьому світі, і при цьому адаптованих до реалій українського бізнес-контексту. Все це завдяки тому, що навчання на програмах поєднує в собі баланс інноваційних теоретичних концепцій і практичних кейсів.

 

Важливою є цінність, яку привносять в процес навчання самі учасники навчальних груп, які готові ділитися своїм досвідом, прийомами і ідеями. Не рідко такі бізнес-знайомства  переростають у вигідне співробітництво.

 

Викладачі МВА-програм - професори і доктори наук, в той же час і практикуючі бізнес-лідери, які мають багаторічний досвід успішного впровадження власних проектів по оптимізації бізнес-процесів, розробки та імплементації стратегій в національних і зарубіжних компаніях, створення і введення на ринок нових товарів і послуг. Все це робить Міжнародний інститут бізнесу гідним і надійним партнером для бізнес-шкіл Європи та світу.

 

Своєю діяльністю МІБ сприяє зміцненню і росту української економіки за рахунок підготовки нової генерації керівників, здатних навіть в найбільш неоднозначних і нестабільних умовах пропонувати ринку нові цінності, рішення, продукти. Про це говорять яскраві успіхи багатьох випускників МВА-програм, які є надихаючим прикладом для наступних генерацій слухачів.