23.03.17

Відбулася бізнес-екскурсія слухачів програми MBA до складського комплексу компанії Папірус.

Главная/Новости и анонсы МИБ/Відбулася бізнес-екскурсія слухачів програми MBA до складського комплексу компанії Папірус.

Навчання на програмах управлінського розвитку в Міжнародному інституті бізнесу - це не тільки заняття в кампусі бізнес-школи, а й особисте занурення в тонкощі організації та управління бізнес-процесами в сучасних організаціях. Це досягається через візити слухачів програм МВА безпосередньо на підприємства, зустрічі з керівництвом та співробітниками компанії, відкрите спілкування та обмін досвідом. Нещодавно слухачі МІБ були з бізнес-екскурсією на українському заводі німецького концерну та на виробництві, що належить українському представництву норвезької компанії.

 

А перший весняний модуль програми General MBA третьої генерації відзначився бізнес-візитом на логістично-складський комплекс групи компаній «Папірус», що відбувся   в рамках опанування курсу «Логістика».

 

«Папірус» - українська компанія, заснована у 1996 році, що спеціалізується на виробництві, експорті та імпорті, гуртовій та роздрібній торгівлі канцтоварами, товарами для офісу і школи, творчості і розвитку. Інфраструктура компанії включає офісно-виробничий та логістично-складські комплекси. Компанія цікава тим, що має власний автопарк, виробництво та власний склад.

 

24 березня 2017 року слухачі групи General MBA відвідали логістично-складський комплекс поблизу Києва площею 8100 м.кв. та кількістю палетомісць - 5800 од.

 

Метою поїздки було на практиці ознайомитися з особливостями та нюансами роботи сучасного складу, що розглядалися на темі «Складська логістика».

 

Спілкування Дмитром Колесником, заступником директора з організації бізнес-процесів, та екскурсія по всім ділянкам складу відбувалася в режимі діалогу, що дало змогу слухачам програми General MBA  ставити  різноманітні запитання та глибше зануритися в особливості роботи складу, як частини логістичної системи компанії.

 

Дякуємо викладачу курсу Ростиславу Ростову та співробітникам компанії Папірус за цікаву та змістовну екскурсію.

20170323 112026

20170323 103629IMG 0314IMG 0316