29.06.17

Британський диплом як підтвердження відповідності світовим стандартам маркетингового освіти.

Главная/Новости и анонсы МИБ/Британський диплом як підтвердження відповідності світовим стандартам маркетингового освіти.

Літо  - не тільки час відпусток, але і гаряча пора для всіх, хто замислюється про свій подальший розвиток. У вересні, у новому навчальному році, стартує річна кваліфікаційна програма Diploma in Professional Marketing, спрямована на навчання фахівців з досвідом роботи від двох років в сфері маркетингу, PR, брендингу та продажів.

 

Бізнес-школа «Міжнародний інститут бізнесу» - єдиний в Україні акредитований учбовий центр, який не тільки навчає за програмами The Chartered Institute of Marketing, але і допомагає підготуватися до здачі іспитів для отримання міжнародного диплома CIM вже протягом 20 років.

 

У сучасних умовах вимоги роботодавців до працівників стають все вище, тому в рівній мірі важливо мати як досвід, так і знання, які відповідають європейським маркетинговим стандартам. Професіонали, які пройшли навчання на програмах CIM в Міжнародному інституті бізнесу, всього за рік не тільки опановують сучасні маркетингові інструменти, а й підвищують свою цінність, як фахівців, отримуючи престижну міжнародну кваліфікацію.

 

Програма Diploma in Professional Marketing оптимально поєднує теорію і практику. Завдяки тому, що заняття проходять у вихідні дні, слухачі мають можливість підвищити свій професійний рівень, комфортно поєднуючи роботу і навчання.

 

Всі слухачі маркетингових програм CIM стають членами Королівського інституту маркетингу та отримують безкоштовний доступ до унікальної платформі для нетворкінгу з колегами з усього світу. Їм також стають доступні всі вебінари, публікації і інструментарій CIM, накопичений фахівцями з різних сфер і країн.

 

Наразі закінчується рання реєстрація програму. Не пропустіть свою можливість отримати бізнес-освіту європейського рівня, не виїжджаючи з України на вигідних умовах!

 

Детально про програму та спеціальні умови вступу читайте тут.