15.03.18

Ваче Давтян поспілкувався зі слухачами Executive MBA в МІБ.

Главная/Новости и анонсы МИБ/Ваче Давтян поспілкувався зі слухачами Executive MBA в МІБ.

Минулий навчальний модуль слухачів програми Executive МВА 17-ї генерації почався виступом відомого бізнесмена і тренера Ваче Давтяна.

 

Під час зустрічі, що була присвячена темі «Культура щастя, як світовий тренд»,   були розглянуті питання влади страху і боротьби за виживання, влади грошей та інші матеріальні стимули, а також щастя співробітників, драйву, креативності і відповідальності, ролі позитивного лідерства в культурі компанії.

 

Часом якості, які допомагають досягти успіху, заважають людям  насолодитися ним. Наприклад, перфекціонізм (прагнення до ідеального) призводить до самоїдства, завзятість переходить в упертість, впевненість - в самовдоволення, бажання щось комусь довести – в залежність від зовнішнього думки. Тому Ваче Давтян радить завжди пам'ятати про баланс і гармонію у всіх сферах свого життя. «Формули успіху насправді не існує. Все залежить від психотипу і власного розуміння, що таке успіх», - впевнений  Ваче Давтян. – Але для того, щоб максимально до нього наблизитися, зробіть важке звичним, звичне стане легким, а легке приємним».

 

Слухачі активно задавали питання гостю і отримували на них відповіді, було багато порад від тренера, як не допускати помилок в рішенні конфліктних ситуацій, як працювати з запереченнями тощо.

 

IMG 8963  IMG 8919