18.03.18

Андрій Станченко прочитав в МІБ курс по управлінню змінами та інноваціям.

Главная/Новости и анонсы МИБ/Андрій Станченко прочитав в МІБ курс по управлінню змінами та інноваціям.

На програмі Executive MBA в березневий модуль протягом 15 аудиторних годин викладачем Андрієм Станченком, PhD, CEO компанії NRG, експертом-практиком в області управління змінами та лідерства, була застосована моделююча гра – інструмент для проектування і сценарного аналізу змін і розвитку компетенцій управлінців топ-рівня – СЕО та власників. Так було розпочато новий курс "Управління змінами та інновації".

 

У грі моделювалась діяльність учасників декількох суміжних ринків і органів влади, що імітує події, які відбуваються в реальності у слухачів програми.

 

Учасники гри самостійно вибирали собі ролі в грі, аналізували ситуацію, ставили мету бажаних для них ролей змін на ринку, вибудовували стратегію, виробляли безпосередньо в грі одну або кілька ефективних моделей, оцінювали їх ефективність в рефлексії після закінчення гри.

 

Повертаючись в умови невизначеності і змін, що присутні реальним ринкам, фактором успіху першої особи компанії слухачі виділили вміння оцінювати мінливу ринкову ситуацію і вибудовувати та коригувати стратегії для досягнення цілей компанії відповідно до цих даних.

 

В результаті гри слухачі навчились працювати в команді для досягнення кінцевого результату, аналізувати ринкове середовище і внутрішнє становище підприємства, обґрунтовувати поточні та перспективні плани дій, контролювати результати діяльності підприємства, а також виділяти із загальних інформаційних потоків саме ту інформацію, яка потрібна для прийняття управлінських рішень в умовах змін.

 

foto group

IMG 8975IMG 8981IMG 8984