09.06.18

Презентація програм МВА в МІБ

Главная/Новости и анонсы МИБ/Презентація програм МВА в МІБ

Запрошуємо вас на відкриту зустріч-знайомство з програмами МВА в МІБ. Ви дізнаєтесь, які саме програми МВА реалізує наша бізнес-школа і як обрати програму, яка оптимальною саме для вас. Провідні викладачі Міжнародного інституту бізнесу відкриють для вас деякі «фішки» навчальних курсів, що входять до складу програм МВА, поділяться з вами інформацією про те, які інструменти будуть опановані слухачами під час навчання і чому саме цей курс було включено до програм управлінського розвитку.

Крім того, щоб ця зустріч була більш змістовною, ми запросили випускника програми Executive MBA-2010 в МІБ – Дмитра Онащенка. Дмитро поділиться своїми враженнями від навчання в МІБ, а також розповість, як саме навчання вплинуло на його бізнес та особистісний розвиток.

 

Презентація програм – це унікальна можливість за три години дізнатися все про навчання в бізнес-школі та прийняти рішення – я йду вчитися!

 

Дата: 9 червня 2018 (субота), 11:00

 

Локація: Брест-Литовське шосе, 8а, бізнес-школа «Міжнародний інститут бізнесу»

 

zareg uk

Цільова аудиторія: власники; топ-менеджери; власники малого і середнього бізнесу; керівники різного рівня.

Регламент:

10:30 - 11:00 - Реєстрація учасників, ранкова кава.

11:00 - 11:10 - Презентація програм  Executive MBA, General MBA в карусельному форматі, Ukrainian МВА. Вікторія Алексеєнко, експерт по роботі з клієнтами МІБ.

11:10 - 11:40 - Презентація блоку операційних дисциплін на програмах МВА. Алла Осокіна - викладач на програмах МВА в МІБ.

11:40 - 12:10 - Презентація курсів soft skills на програмах МВА. Олена Рижкова - викладач на програмах МВА в МІБ.  

12:10 - 12:40 - Презентація блоку фінансових курсів на програмах МВА. Михайло Сорокін - викладач на програмах МВА в МІБ.

12:40 - 13:00 - Відповіді на питання.

13:00 - 13:30 - Кава-брейк, неформальне спілкування.

13:30 – 14:30 - Як МВА змінює особистість і бізнес. Дмитро Онащенко - випускник програми Executive MBA-2010 в МІБ.

 

Інформація о спікерах:

alekseenko (1)Вікторія Алексеєнко - експерт по роботі з клієнтами МІБ.

 

 

 

 

 

 

 

 

osokina (2)Алла Осокіна - викладач на програмах МВА в МІБ, кандидат економічних наук, більше 16 років практичного досвіду роботи в консалтингових проектах для підприємств і клієнтів з різних галузей (фармацевтика, поліграфія, енергетика, банківський сектор). Реалізувала спільні проекти в області транспортної логістики, пивної і автомобілебудівної галузях, що містять дослідження про специфіку побудови систем управління операційною діяльністю підприємств, підвищення операційної ефективності, формування інтегрованих систем управління.

 

 

 

 

rizkova (1)Олена Рижкова – викладач на програмах МВА в МІБ, сертифікований міжнародний консультант з управління (CMC, ICMCI), професійний проектний менеджер (IPMA, рівень С), партнер компанії Янсен. Олена має досвід роботи в ТОП-менеджменті більше 20 років. Експерт з організаційної діагностики та розвитку управлінських команд. Спеціалізується в області побудови внутрішньо-корпоративних комунікацій, вирішенні конфліктів, перетворенні корпоративної культури, розробки місії, бачення, цінностей, а також внутрішньокорпоративних і зовнішніх переговорів, технології управління талантами, індивідуального консультування, коучингу перших осіб. Впроваджує рішення, спрямовані на підвищення залученості, ефективності та потенціалу співробітників. Сфера наукових інтересів Олени: типології особистості DISC в умовах високо контекстної культури країн СНД; вплив типу особистості власника на ефективність роботи управлінської команди.

  

 

MSorokin-6 mМихайло Сорокін - викладач на програмах МВА в МІБ, кандидат економічних наук, член Європейської асоціації фінансового менеджменту (Оксфорд). Практикуючий консультант вітчизняних і західних компаній, досвід проведення фінансової експертизи у більш ніж 250 проектах в Україні.  Консалтинг компаній: Нова пошта; Маунтекс; ГК "Фокстрот", мережа ресторанів "Мафія"; Yamaha- Україна, DWT, CABOT, Бліц-інформ, Київський завод шампанських вин та ін.

 

 

 

 

 

OnashenkoДмитро Онащенко – випускник програми Executive MBA-2010 в МІБ, партнер в компанії «Strategic», керівник з 18-річним досвідом в управлінні бізнесом і виведенні компаній на лідерські позиції. З 1999 року Дмитро працював на управлінських позиціях (у "Макдоналдз Юкрейн ЛТД", ТОВ "Фокстрот, техніка для будинку", "Алмео ЛТД" Казахстан, ТОВ "Максус-Україна", ТОВ "Фармастор",), займаючись стратегічним і оперативним управлінням, реалізовуючи стратегічні проекти розвитку і трансформації компаній.

 

 

 

 

Запрошуємо на презентацію програм МВА в бізнес-школу «Міжнародний інститут бізнесу»!

 

Контактний телефон: 0445850033, 0675248949

 

Участь безкоштовна за умови попередньої реєстрації

zareg uk