22.09.18

В МІБ стартувало навчання на британській програмі по професійному розвитку фахівців з маркетингу.

Главная/Новости и анонсы МИБ/В МІБ стартувало навчання на британській програмі по професійному розвитку фахівців з маркетингу.

22 вересня 2018 року стінах кампусу «Міжнародного інституту бізнесу» слухачі програми Diploma in Professional Marketing (CIM) розпочали освоєння британської маркетингового освіти. Всі вони талановиті і успішні в своїй галузі бізнесу професіонали, які прийшли в бізнес-школу для того, щоб розширити, поглибити і систематизувати свої знання, отримати свіжі ідеї і ефективні інструменти для своєї діяльності.

 

Аби привітати слухачів зі стартом навчання, до них з вітальним словом та з подарунками завітали Алевтина Кудінова (академічний директор МІБ) та Світлана Біленко (керівник програми).

 

З перших же хвилин заняття слухачі були залучені в активну і плідну роботу над наданими викладачем модуля Ярославом Гуменюком унікальними кейсами та груповими роботами. В процесі роботи група неодноразово ділилася на невеликі команди, опрацьовуючи ту чи іншу ситуацію.

 

Уже в перший день слухачі розглядали «Стратегічне маркетингове планування» з точки зору українських реалій ринку, порівнюючи їх з існуючими практиками сучасного європейського ринку. Розглядали і інші теми: модель «5 сил Портера», конкурентні переваги, та з чого починати, стартуючи роботу над маркетинговим планом та ін.

 

Програма Diploma in Professional Marketing складається з трьох навчальних модулів: Strategic Marketing, Mastering Metrics і Digital Strategy. Слухачів групи чекає довгий і непростий шлях до диплома європейського зразка. Потрібно буде ознайомитися з підручниками CIM, які вони отримали як в друкованому, так і в електронному вигляді, статтями та вебінарами CIM, скласти іспити і захистити підсумкові кваліфікаційні роботи, які будуть оцінені суворими британськими екзаменаторами. Після закінчення цього шляху вони з упевненістю зможуть сказати, що інвестиція у свій розвиток окупилася, оскільки вони отримали не тільки довгоочікуваний британський диплом, а і той неоціненний багаж знань, який приведе їх до ще більш високих досягнень, підніме ще на кілька ступенів по кар'єрних сходах і зробить по-справжньому успішними людьми.

 mib 07mib 08mib 09mib 10mib 11mib 12