18.01.19

Відкрита реєстрація на Сертифікаційний курс по девелопменту нерухомості

Главная/Новости и анонсы МИБ/Відкрита реєстрація на Сертифікаційний курс по девелопменту нерухомості

15 січня 2019 року відкрилася реєстрація на Сертифікаційний курс по девелопменту нерухомості, організаторами якого є бізнес-школа «Міжнародний інститут бізнесу» та освітня платформа CP School.

 

Сертифікаційний курс по девелопменту нерухомості – єдина в Україні комплексна програма з підготовки фахівців в галузі нерухомості. Вона складається з 5 навчальних модулів, кожен з яких має системний характер і тематичну спрямованість.

 

Модулі проводять з інтервалом у 2-3 тижні, тривалість кожного – 3-4 дні:

 

• Модуль 1 (27 лютого - 2 березня). Сутність і нормативно-правові основи девелоперської діяльності.

• Модуль 2 (21 березня - 23 березня). Управління девелоперським проектом.

• Модуль 3 (18 квітня - 21 квітня). Інструменти маркетингу і фінансового менеджменту в девелоперській діяльності.

• Модуль 4 (16 травня - 18 травня). Особливості девелопменту різних видів нерухомості.

• Модуль 5 (12 червня - 15 червня). Управління та експлуатація об'єктів нерухомості.

 

Навчальним планом передбачено написання і захист слухачами курсу випускної роботи – проекту девелопменту об'єкта нерухомості.

 

Період проведення: 27 лютого – 15 червня 2019 року.

Час проведення: 09:30 – 18:00.

Кількість аудиторних академічних годин: 144.

Місце проведення: Бізнес-школа «Міжнародний інститут бізнесу» (Брест-Литовське шосе, 8-а, Київ); виїзні сесії в Radisson Blu Hotel, Kyiv Podil (вул. Братська, 17-19, Київ), проперті-тури на об'єкти нерухомості в Києві.

 

 

З питань реєстрації та отримання додаткової інформації звертайтеся:

school@c-p.com.ua

тел .: +38 (044) 592 12 29

ocenka@iib.com.ua

тел .: +38 (044) 585 00 40

 

CP School  – освітня платформа від Commercial Property, створена для представників ринку нерухомості з метою надання теоретичних і практичних знань як із вузькоспеціалізованих напрямків, так і комплексно – з девелопменту нерухомості від А до Я. У рамках школи будуть пропонуватися різні освітні формати: майстер-класи та семінари, короткострокові курси й інтенсиви, довгострокові програми з девелопменту, в майбутньому планується запуск онлайн-формату, проперті-турів і бізнес-поїздок.

 

ПВНЗ «Міжнародний інститут бізнесу» – сучасна школа бізнесу європейського рівня, лідер на ринку бізнес-освіти в Україні. Місія Міжнародного інституту бізнесу – створення цінностей для особистостей, компаній і суспільства шляхом практичного, комплексного навчання, спрямованого на управлінський та організаційний розвиток; прикладних досліджень у галузі менеджменту; впровадження кращого світового досвіду менеджменту в практику українського бізнесу; проактивних, клієнт-орієнтованих методів навчання.

 

 Детальніша інформація за посиланням.

 development