09.04.19

Майстерня рішень з Ганною Скитьовою «В пошуках капітана ГАНТА, або як спланувати завантаження команди в публічних проектах»

Главная/Новости и анонсы МИБ/Майстерня рішень з Ганною Скитьовою «В пошуках капітана ГАНТА, або як спланувати завантаження команди в публічних проектах»

Організатор: бізнес-школа «Міжнародний інститут бізнесу»

 

Дата: 9 квітня 2019 (вівторок)

 

Початок: 19:00

 

Місце: Київ, вул. Володимирська, 49А, INVERIA flowspace, вхід В, зал «Studio»

 

Учасники:

  • керівники організацій, напрямків та департаментів в некомерційному секторі;
  • працівники, які прагнуть підвищити свої компетентності;
  • ті, хто хоче розпочати діяльність в громадському секторі.

 

Ми продовжуємо низку заходів в рамках набору на нову програму у портфелі МІБ - MBA in Public Sector для управлінців некомерційного сектору.

 

zareg uk

 

9 квітня 2019 р. на вас чекає цікава подорож в океан ефективних інструментів побудови успішної системи планування проектів та розвитку команди. Вже давно людство замислювалось про те, як оптимізувати свою роботу, бути максимально ефективними і отримувати високі результати відповідно до поставлених цілей, особливо у сфері публічного управління, де задіяні великі команди та дуже різноманітні стейкхолдери.

Сьогодні існує багато методологій і практичних інструментів, які використовують управлінці для реалізації проектів, розвитку бізнесу, соціальних і державних інституцій. Які ж з них є найбільш ефективними і можуть покращити існуючу систему, вивести проектну команду з кризи, дати керівникам та учасникам команди вільно дихати і насолоджуватись роботою, дозволять організації квітнути та надихати споживачів і суспільство?

На нашій зустрічі ми обміняємось досвідом реалізації публічних проектів,  а також  випробуємо інструменти успішного досягнення проектних цілей, починаючи від діаграм Ганта та методів залучення стейкхолдерів до технік Agile і роботи високомотивованої відповідальної команди.

 

 

Регламент:

18:30 - 19:00 - Реєстрація учасників

19:00 - 20:30 - «В пошуках капітана ГАНТА, або як спланувати завантаження команди в публічних проектах», Ганна Скитьова

20:30 – 21:00 - Відповіді на питання, неформальне спілкування

 

Основні питання зустрічі:

  • Waterfall чи Agile? Що спрацює краще?
  • Методи календарного і сітьового планування проекту.
  • Оцінка обсягу робіт і планування завантаження людей.

 

 

skotovaСпікер: Скитьова Ганна – викладач на програмах МВА в МІБ, к.е.н., сертифікований менеджер з управління проектами CPM/IPMA, сертифікований бізнес-тренер. Має  досвід викладання і консультування в Україні, Білорусі, Грузії. Керівник і учасник проектів Світового банку, Європейського банку реконструкції та розвитку, Фонду Ноу-Хау, Асоціації Польсько-Української співпраці, консультант програми ООН з розвитку інфраструктури пост-конфліктних територій Донбасу. Член президії Клубу економістів. Має досвід керівництва проектами співпраці з Адміністрацією Президента України, Школи вищого корпусу державної служби України, Державним комітетом з питань підтримки підприємництва та ін.

 

 

zareg uk

 

Участь безкоштовна за умови попередньої реєстрації.

 

Контактний телефон: 0445850033, 0675248949

 

Як знайти локацію? Дивіться відеонавігацію.