13.04.19

Розпочалось навчання на модулі Digital Strategy британської програми CIM.

Главная/Новости и анонсы МИБ/Розпочалось навчання на модулі Digital Strategy британської програми CIM.

13 квітня 2019 року відбувся старт чергового модулю за програмою CIM - Diploma in Professional Marketing. Найближчі три місяці слухачі програми будуть вивчати Digital Strategy. Оскільки формат програми карусельний, цього разу у групі є і новачки, і ті, для кого даний модуль буде фінальним у здобутті британського диплому.

 

Викладачі модулю – це Олександр Катков, що раніше відповідав за стратегію у компанії  "AGAMA Communications", а тепер є стратегічним директором у “BBDO Ukraine». А також це Лідія Морозова – свого часу випускниця програми Diploma in Professional Marketing, досвідчений викладач, що практикує одразу у декількох школах, власниця рекламного агентства повного циклу “Laty Agency”. Вони розпочали модуль одразу з двох днів інтенсивних занять, та навіть запросили цікавих спікерів для слухачі.

 

Так, до групи завітав доктор Хака Мулту Сомнез з компанії “Insider”. Доктор Сомнез говорив про технології майбутнього, яке вже настало. Поділився власним досвідом збору та обробки інформації про клієнтів, чи майбутніх/потенційних клієнтів. Також запрошений спікер вчив наших маркетологів балансувати між інвесторами (чи власниками компанії) та інженерами, чи співробітниками, аби досягти максимального ефекту у втіленні стратегії просування товару на ринку.

 

Вже наступного дня після старту до групи прийшов ще один запрошений спікер – Андрій Мороз, керівник проектів компанії “YouScan”. Він розповідав про системи моніторингу та як з ними працювати, виводячи продукт на ринок або розвиваючи його продажі чи підтримуючи сталий інтерес до нього та імідж компанії в цілому.

 

Загалом слухачі модулю вивчатимуть такі змістовні блоки: діджитал дісрапшен, планування у контексті діджитал та інструменти для досягнення успіху. Під кінець модуля кожен зі слухачів напише свою цифрову стратегію (для своєї компанії чи для компанії-клієнта), до впровадження якої можна буде переходити одразу.

 

Бажаємо нашим слухачам успіху та неперевершених ефективних стратегій!

IMG 20190414 145432

IMG 20190413 165502

IMG 20190413 165441

IMG 20190413 160937