04.09.19

Майстерня рішень з Павлом Рижієм на тему «Чому саме маркетинг-директор повинен очолити бізнес-трансформацію?»

Главная/Новости и анонсы МИБ/Майстерня рішень з Павлом Рижієм на тему «Чому саме маркетинг-директор повинен очолити бізнес-трансформацію?»

Тема: Чому саме маркетинг-директор повинен очолити бізнес-трансформацію?

Організатор: бізнес-школа «Міжнародний інститут бізнесу»

Партнер: ЦеХаб / Київ

Дата: 4 вересня 2019 (середа)

Початок: 19:00

Місце: Київ, вул. Хрещатик, 29., ЦеХаб (магазин «Цитрус») 2 пов.

Учасники: директори з маркетингу, керівники відділів маркетингу, а також генеральних директорів та власників компаній, кому здається, що їх функція маркетингу може давати більше.

 

Функція маркетингу поступово втрачає свою стратегічну значимість. Все більше організацій передають функціонал, що традиційно був у маркетингу, до інших організаційних структур, таких як відділ стратегії, інновацій, розвитку, клієнтського досвіду, стратегії та ін. Тепер маркетинг все більше займається функцією комунікаційної підтримки та виконує тактичні завдання.

Маркетинг має повернути собі стратегічну роль в організації, і найкращій спосіб це зробити – очолити інноваційну трансформацію бізнесу.

Питання зустрічі:

  • Основні фактори, що спричиняють зміни в професії маркетолога. Точки дотику зі споживачем.
  • Чому саме маркетинг – найкраща "точка докладання зусиль" для інноваційної трансформації компанії?
  • Як може виглядати дорожня карта змін для маркетолога на шляху до лідера інноваційної трансформації.

Регламент:

18:30 - 19:00 - Реєстрація учасників

19:00 - 20:30 - «Чому саме маркетинг-директор повинен очолити бізнес-трансформацію?», Павло Рижій

20:30 - 21:00 - Відповіді на питання, неформальне спілкування

 

Партнер заходу ЦеХАБ

ЦеХАБ – це повноцінний інноваційно-освітній простір і загальнодоступна платформа для обміну знаннями та досвідом в галузі сучасних бізнес технологій, з практичним застосуванням у професійній діяльності та повсякденному житті.

 

Запрошений спікер:

ryzhiyПавло Рижій - експерт з корпоративного підприємництва та корпоративних інновацій. Має більше 15 років прикладного досвіду в маркетингу, розвитку бізнесу та управлінні інноваціями в B2B і В2С міжнародних і локальних компаніях в Україні, Росії, Центральній та Східній Європі. Працював в компаніях Філіп Морріс, 3М, Крафт Фудз, Кедбері, Байєрсдорф, Кока-Кола. Керував ребрендингом великого універсального банку, брав участь в глобальному запуску YOTAPHONE, керував підготовкою запуску бізнесу TASSIMO. Розробив стратегію інновацій для провідної тютюнової компанії (Філіп Морріс Україна), включно з процесом внутрішніх інновацій з елементами Design Thinking і LEAN Startup, а також формат співпраці з зовнішніми інноваційними екосистемами з елементами Open Innovation. Створив рух інтрапренерів (корпоративних підприємців). Розробив рішення, коли співробітники можуть інвестувати в проекти корпоративних інновацій та отримувати дивіденди в гармонії з традиційним організаційним дизайном організації. Впровадив гнучкі методи роботи (Agile / Scrum) в компанію (від ІТ до відділу продажів). Займається побудовою комплексних систем управління інноваціями, програмами внутрішньо корпоративного підприємництва для співробітників, впровадженням гнучких (AGILE) підходів в роботу корпорацій. Вірить в силу і мудрість самоврядних команд, підходи Shared Values і Shared Economy. Отримав ступінь МВА в Каліфорнійському Університеті Іст Бей. Сертифікований Практик Холакратіі та фасилітації за методом ToP (Theory of Participation).

 

Вартість участі – 150 грн (в день проведення заходу - 200 грн)

 paynow

 paylater

 

Контактний телефон: 0445850033, 0675248949