07.09.19

Презентація програм МВА в МІБ

Главная/Новости и анонсы МИБ/Презентація програм МВА в МІБ

Починаємо бізнес-сезон з Презентації програм МВА – заходу, на якому ви отримаєте повну інформацію про навчання в МІБ. Провідні викладачі бізнес-школи презентують свої учбові курси, що входять до складу програм МВА та розкажуть про відмінності наповнення в залежності від програми. Про практичну цінність та результати від навчання в МІБ ви дізнаєтесь від нашого гостя – випускника програми МВА. Окрім того, ви зможете отримати індивідуальну консультацію що до вибору програми саме для вас.

 

Дата: 7 вересня 2019 (субота), 11:00

Локація: Брест-Литовське шосе, 8а, бізнес-школа «Міжнародний інститут бізнесу»

Учасники: власники та топ-менеджери крупних компаній, підприємці з сегменту малого та середнього бізнесу, керівники різного рівня.

zareg uk

Регламент:

10:30 - 11:00 - Реєстрація учасників, ранкова кава.

11:00 - 11:10 - Презентація програм Executive MBA, International МВА, General MBA в карусельному форматі, Ukrainian МВА, MBA in Public Sector. Вікторія Алексеєнко – менеджер відділу по роботі з клієнтами в МІБ.

11:10 - 11:50 – Основні відмінності програм МВА. Алевтина Кудінова – академічний директор МІБ.

11:50 - 12:30 - Блок операційних дисциплін на програмах МВА. Людмила Батенко - викладач на програмах МВА в МІБ.

12:30 – 13:00 – Кава-брейк, неформальне спілкування.

13:00 - 13:30 – Як МВА змінює особистість і бізнес. Борис Белянський - випускник програми Executive MBA в МІБ.

13:30 - 14:10 – Курс маркетингу на програмах МВА. Наталія Писаренко - викладач на програмах МВА в МІБ.

14.10 - 14:30 – Індивідуальні консультації щодо вступу на програми МВА.

 

Інформація про спікерів:

vikaВікторія Алексеєнко – менеджер по роботі з клієнтами МІБ (експерт з питань вступу на програми, допомагає з підбором ефективної програми навчання та з проходженням аплікаційного процесу).

 

 

 

 

 

 

kudinovaАлевтина Кудінова - академічний директор МІБ, д.е.н., бізнес-консультант. Консалтинг організацій: Українська спілка промисловців і підприємців, дочірнє підприємство "Газ-тепло" НАК "Нафтогаз України", Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, науково-дослідний економічний інститут Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, НДІ Міністерства соціальної політики України і Національної академії наук України. Більше 80 наукових публікацій.

 

 

 

 

batenkoЛюдмила Батенко - викладач на програмах МВА в МІБ, PhD, професор, сертифікований менеджер по управлінню якістю Німецької і Європейської асоціації якості, сертифікований тренер німецької організації REFA, практикуючий експерт в області управління виробництвом і управління проектами з досвідом роботи більше 30 років. Людмила реалізувала і провела корпоративні програми і консалтингові проекти в Україні, Росії, Білорусії, Німеччині (зокрема, для компаній "Запорізький трансформаторний завод", "Полтавський ГЗК", "Интерпайп", "Нова пошта", "Електролюкс", "Comfy", "Єва", "АТБ", "Екомаркет", "Фармак", "Оболонь", "Леоні", "Ядзакі", "Jokey Plastic" та ін.). Має диплом Європейського фонду розвитку менеджменту. Автор численних публікацій по операційному і проектному менеджменту, в т.ч. підручників "Управління проектами", "Операційний менеджмент".

 

pisarenkoНаталія Писаренко – професор МІБ, PhD, керуючий партнер групи консалтингових компаній. Наталія має більше ніж 20-річний досвід реалізації дослідницьких і консалтингових проектів з реорганізації бізнесу, управління маркетинговою діяльністю, стратегічного маркетингу, бренд-менеджменту, digital-маркетингу. Автор більше 80 публікацій у виданнях України, Росії, Білорусі та 3 книг з питань маркетингу та організації бізнесу.

 

 

 

 

belynskiyБорис Белянський - генеральний директор (CEO) компанії MTI, одного з лідерів українського IT- ринку. Очолює цей бізнес 13 років. Випускник програми Executive MBA - 2007 в МІБ. Має досвід в області управління складними бізнес-процесами, створенні нових бізнес-проектів, ефективного управління людськими ресурсами.

 

 

 

 

 

 

 

Запрошуємо на презентацію програм МВА в бізнес-школу «Міжнародний інститут бізнесу»!

 zareg uk

Контактна особа: 044 585 00 33, 0676795783 Вікторія Алексеєнко.

 

Участь безкоштовна за умови попередньої реєстрації.