14.09.19

Презентація програми Diploma in Professional Marketing

Главная/Новости и анонсы МИБ/Презентація програми Diploma in Professional Marketing

Бізнес-школа «Міжнародний інститут бізнесу» (МІБ) запрошує на презентацію програми Diploma in Professional Marketing від The Chartered Institute of Marketing – СIM.

СІМ – це Королівський інститут маркетингу в Британії, який має всесвітнє визнання завдяки 130 навчальним центрам в 47 країнах світу. Одним з них являється МІБ, єдиний в Україні навчальний заклад, що має право навчати за програмою СІМ.

У вас є унікальна можливість 14 вересня дізнатися більше про програму, познайомитись з викладачами, поспілкуватися з випускником, який вже пройшов весь шлях і може поділитися враженнями від програми та розповісти власну історію успіху, якою завдячує саме СІМ.

Тож не зволікайте! Старт програми вже 21 вересня 2019.

Навчайтесь, щоб стати найкращим!

 

Дата: 14 вересня 2019 (субота), 11:00

Локація: Брест-Литовське шосе, 8а, бізнес-школа «Міжнародний інститут бізнесу»

Учасники зустрічі: директори з маркетингу, керівники відділів маркетингу, маркетологи, співробітники компаній, до сфери яких входять маркетингові функції.

Мова зустрічі: англійська, російська.

zareg uk

Регламент:

10:30 - 11:00 – Реєстрація учасників, ранкова кава;

11:00 - 11:20 – Програма СІМ в Україні: особливості вступу та навчання, Вікторія Алексеєнко, Світлана Біленко;

11:20 - 11:50 – Презентація модулю Strategic Marketing, Ярослав Гуменюк;

11:50 - 12:10 – кава-брейк, неформальне спілкування;

12:10 - 12:40 – Що дає навчання на СІМ для розвитку кар’єри, Дарія Чепак;

12:40 - 13:10 – Презентація модулю Digital Strategy, Лідія Морозова;

13:10 - 13:30 – Консультації з питань вступу на програму.

Інформація про спікерів:

vikaВікторія Алексеєнко - менеджер по роботі з клієнтами МІБ (експерт з питань вступу на програми, допомагає з підбором ефективної програми навчання та з проходженням аплікаційного процесу).

 

 

 

 

 

 

 bilenkoСвітлана Біленко – керівник відділу міжнародних програм в МІБ.

 

 

 

 

 

 

gumeniukЯрослав Гуменюк – викладач модулю Strategic Marketing на програмі Diploma in Professional Marketing, маркетинг директор «ПУМБ», має 18 річний досвід роботи у маркетингу. Довгий час він займав керівні посади в маркетингових підрозділах в таких компаніях, як «Наше Радіо», «Ласуня», «Олімп», «Veon» (Beeline, Київстар), «Воля» і «Укртелеком». Також брав участь в проекті виводу бренду Beeline на ринок України та інтеграції Beeline в Киргизії в рамках групи «ВимпелКом», запускав IPTV і HD мовлення в Україні, працював над формуванням Big Data і Digital marketing структур. Останні кілька років працював директором департаменту управління продуктами та бізнес аналізу в «Укртелеком», де в тому числі вів проекти трансформації та модернізації компанії.

 

morozovaЛідія Морозова – викладач модулю Digital Strategy на програмі Diploma in Professional Marketing, випускниця The Chartered Institute of Marketing, засновник маркетингової агенції повного циклу Lati Agency (частина Latifundist Медіа Холдинг) та менеджер з маркетингу та комунікацій в Vimes Consulting. Досвід роботи в маркетингу понад 12 років. Як незалежний консультант вона розробляла і реалізовувала бізнес-проекти, програми підтримки і просування компаній з використанням усього спектру маркетингових інструментів, як традиційного, так і digital. 

 

 

 

chepak

Дарія Чепак - консультант з GR & PR питань агенції PLEON Talan, ексклюзивного представника міжнародної комунікаційної мережі Ketchum в Україні, трендсеттер у галузі комунікаційного консалтинга з успішним лідерством у сфері PR протягом 90 років у всьому світі і 14 років на внутрішньому ринку – представлений брендом PLEON Talan.
Випускниця The Chartered Institute of Marketing в МІБ (2018 р.)

 

 

 

 

 

 

 

Контактна особа: 0675248949, 0445850033 Вікторія Алексеєнко.

Участь безкоштовна за умови попередньої реєстрації.

zareg uk