21.11.19

Презентація програми Diploma in Professional Marketing

Главная/Новости и анонсы МИБ/Презентація програми Diploma in Professional Marketing

Британська програма для фахівців з маркетингу Diploma in Professional Marketing від The Chartered Institute of Marketing – СIM.

Бізнес-школа «Міжнародний інститут бізнесу» (МІБ) – єдиний в Україні акредитований навчальний центр СІМ. Завдяки цьому у вас є неймовірна можливість навчатись на справжній британській програмі, не виїжджаючи з країни, та за бажанням особисто отримати диплом СІМ в Англії.

Зацікавилися?

Тож, запрошуємо 21 листопада 2019 року на презентацію програми, щоб дізнатись, як навчання може змінити Вашу кар’єру, а можливо і життя! Про це на власному прикладі розповість випускниця СІМ, яка вже досягла неймовірних вершин в кар’єрі.

Дата: 21 листопада 2019 (четвер), 19:00

Локація: Київ, Kwins hall , вул. Антоновича, 40, 3 пов., зала "Loft"

Учасники зустрічі: директори з маркетингу, керівники відділів маркетингу, маркетологи, співробітники компаній, до сфери яких входять маркетингові функції.

Мова зустрічі: англійська, російська.

zareg uk

Регламент:

18:30 - 19:00 - Реєстрація учасників, вітальна кава;

19:00 - 19:20 - Програма СІМ в Україні: особливості вступу та навчання, Коваленко Тетяна та Біленко Світлана;

19:20 - 19:50 - Презентація модулю Mastering Metrics, Лідія Пащук;

19:50 - 20:20 - Що дає навчання на СІМ для розвитку кар’єри, Дар’я Сергієнко;

20:20 - 20:50 - Презентація модулю Marketing & Digital Strategy, Лідія Морозова;  

20:50 - 21:00 – Консультації з питань вступу на програму.

 

Інформація про спікерів:

kovalenkoТетяна Коваленко - менеджер по роботі з клієнтами МІБ (експерт з питань вступу на програми, допомагає з підбором ефективної програми навчання та з проходженням аплікаційного процесу).

 

 

 

 

 

 

bilenkoСвітлана Біленко – керівник відділу міжнародних програм в МІБ.

 

 

 

 

 

 

pashchukЛідія Пащук - викладач модулю Mastering Metrics на програмі Diploma in Professional Marketing, кандидат економічних наук, Випускниця The Chartered Institute of Marketing, має понад 10 років досвіду роботи в Світовому банку, а також в міжнародних та вітчизняних компаніях, практикуючий бізнес-консультант, консультант ООН , Світового банку, співпрацює з міжнародною Асоціацією професіоналів.

 

 

 

morozovaЛідія Морозова – викладач модулю Marketing & Digital Strategy на програмі Diploma in Professional Marketing, випускниця The Chartered Institute of Marketing, засновник маркетингової агенції повного циклу Lati Agency (частина Latifundist Медіа Холдинг) та менеджер з маркетингу та комунікацій в Vimes Consulting. Досвід роботи в маркетингу понад 12 років. Як незалежний консультант вона розробляла і реалізовувала бізнес-проекти, програми підтримки і просування компаній з використанням усього спектру маркетингових інструментів, як традиційного, так і digital. 

 

 

 

sergienkoДар’я Сергієнко – старший бренд-менеджер в компанії Coca-Cola Ukraine LTD. Експерт із управління брендами. Має 12 річний досвід роботи на управлінських посадах в світових компаніях Kimberly-Clark Ukraine, Philips Ukraine, LG Ectronics Ukraine. Випускниця The Chartered Institute of Marketing в МІБ (2011 р.).

 

 

 

 

 

Контактна особа: 0675248949, 0445850033 Тетяна Коваленко.

Участь безкоштовна за умови попередньої реєстрації.

zareg uk