25.04.20

Навчання на британській програмі тимчасово проходять в онлайн-форматі.

Главная/Новости и анонсы МИБ/Навчання на британській програмі тимчасово проходять в онлайн-форматі.

Слухачі програми Diploma in Professional Marketing від Королівського інститут маркетингу (The Chartered Institute of Marketing) приступили до навчання останнього модулю програми. Цього року старт модулю Digital Strategy від СІМ пройшов максимально діджиталізовано, а саме в онлайн форматі! Ми сподівалися, що до старту цього завершального для слухачів програми Diploma in Professional Marketing всі обмеження щодо навчального процесу будуть зняті, проте карантин було подовжено. І виявилося, що діджиталізація цього модулю наразі тільки на краще!

Викладачі Лідія Морозова та Олександр Катков швидко переформатували свої презентації, змінили дещо схему роботи, проте не відмовилися від звичних групових робіт, а доповнили та урізноманітнили варіанти роботи на заняттях.

2

Так, вже на першому занятті встигли не тільки обговорити основні вимоги до фінальної кваліфікаційної роботи, обговорити навчальну літературу та заслухати перші теми, а навіть попрацювали у командах у окремих сесійних залах ZOOM та презентували свої доробки під час заняття у загальному класі ZOOM.

3  1

Зрештою, перехід в онлайн формат має все більше позитивних сторін. Менше витрачається часу на пересування, нема заторів, нема необхідності бути в аудиторії за партою, більше ніхто не запізнюється. Всі на місці, виспалися, насолоджуються улюбленою кавою у зручному одязі, та слухають лектора! І це чудово. Потрібно переглянути важливий файл? Терміново поділитися з усіма документом? Легко, на Диску створено кабінет для слухачів, де у режимі реального часу все розміщується і готове до використання, і кожен прямо тут і зараз може тим скористатися, перебуваючи у комфортних умовах.

Тож, модуль стартував! Нехай кожному зі слухачів завершення цього модулю вдасться якнайкраще і приведе до омріяного диплома!

А ми нагадуємо, що набір на вересневий старт програми The Chartered Institute of Marketing відкрито. Тож, не зволікайте, та отримуйте найпрестижнішу професійну кваліфікацію в сфері маркетингу від провідного британського інституту, не виїжджаючи з України.