20.05.20

Online зустріч з Олександром Катковим на тему «Маркетингові комунікації. Досвід рецесій»

Главная/Новости и анонсы МИБ/Online зустріч з Олександром Катковим на тему «Маркетингові комунікації. Досвід рецесій»

Організатор: бізнес-школа «Міжнародний інститут бізнесу»
Учасники зустрічі: директори з маркетингу; керівники відділів маркетингу; бренд-менеджери; інтернет-маркетологи; співробітники компаній, до сфери яких входять маркетингові функції.
Дата: 20 травня 2020, 17:00 (тривалість 1,5 години)
Місце: онлайн-платформа ZOOM
Тема: Маркетингові комунікації. Досвід рецесій


Реєстрація завершена


Мало хто бере на себе сміливість стверджувати, що бачить майбутнє. Тому наслідки пандемії все ще – предмет спекуляцій. Чого не скажеш про рецесію, яку планували і чекали не менше двох років.
Для багатьох фахівців українського ринку нинішня криза - не перша. Наприклад, Олександр Катков брав участь в бумі діджитал-агенцій 2008-2009 років, в 2015 – позбувся бізнесу, залишився в рекламному ринку і тепер поділиться, своїми досвідом і порадами.


Основні питання зустрічі:

  • З чим зіткнулися маркетинг і реклама в Україні в попередні кризи
  • Відкриття та помилки рекламістів в рецесію
  • Рекомендації 2020

Інформація про спікера:

katkov

Олександр Катков – викладач модулю Digital Strategy на програмі Diploma in Professional Marketing в МІБ, стратегічний директор BBDO Ukraine, працює в рекламі більше 16-ти років. Його досвід охоплює копірайтерську роботу, керівництво відділом маркетингових комунікацій медіа-бізнесу, виконавче управління рекламними агенціями. Оскільки “Escape”, у якому Олександр був співзасновником, було одним з перших у країні діджитал-агенств, його компетенція сягає джерел ринку, в якому він працює й досі. Втім сьогодні, займаючи посаду директора зі стратегії в київському офісі однієї із найбільших світових мережевих агенцій, він ставить собі задачу позбавитися окремої дисципліни “діджитал”, зробивши її частиною інтегрованих рішень.


Участь безкоштовна за умови попередньої реєстрації.

 

Реєстрація завершена


Захід проводиться в рамках набору на програму Diploma in Professional Marketing від The Chartered Institute of Marketing (CIM). Навчання стартує 26.09.20. До 15.07.20 діє знижка 5000 грн на всю програму.


Додаткова інформація щодо заходу або вступу на програму за телефоном 067 679 57 89 Тетяна