29.08.20

Конкурс на отримання грантів на навчання вже дуже скоро!

Главная/Новости и анонсы МИБ/Конкурс на отримання грантів на навчання вже дуже скоро!

Якщо ви бажаєте отримати якісну освіту міжнародного рівня, не виїжджаючи з України, запрошуємо вас пройти навчання на програмі Ukrainian MBA. Навчання старує вже 25 вересня і буде проходити в змішаному форматі, поєднуючи переваги живого спілкування в затишних аудиторіях кампусу МІБ та навчання он-лайн. Ця програма МВА спеціально розроблена для фахівців з мінімальним управлінським досвідом або взагалі без нього, аби наситити їх сучасними знаннями та інструментами для ведення ефективного бізнесу в сучасних умовах господарювання. Після закінчення програми слухачі отримують впевненість у власних силах та підґрунтя для реалізації найсміливіших амбіцій.

Якщо ви відчуваєте сили поборотись за гранти на навчання на програмі Ukrainian MBA, запрошуємо вас взяти участь у конкурсі. Детальні умови конкурсу – за посиланням.

Вже зовсім скоро відбудеться конкурс на отримання грантів на навчання на інноваційній програмі МВА - Ukrainian MBA, яка акредитована Association of MBAs. Нагадуємо, що заявки на участь приймаються до 2 вересня включно.

Подача заявки на участь у конкурсі відбувається у спрощеній формі – не потрібно збирати документи, писати есе, тощо. Необхідно подати заявку через наш сайт та підтвердити за телефоном намір брати участь. В якості конкурсного завдання ми підготували новий цікавий кейс, який потрібно буде розв’язати учасникам для отримання гранту. Заспокоїмо вас – невірних відповідей немає, а найкращими роботами будут визнані ті, в яких можна буде побачити цікавий та творчий (але не безпідставний ☺ ) аналіз локальних і глобальних процесів, перспектив та трендів розвитку бізнесу в сучасних умовах.

Практика проведення минулих конкурсів показує, що для отримання призових місць не обов’язково бути відмінником чи мати глибокі академічні знання. Достатньо ретельно вивчити умови конкурсного кейсу, увімкнути в собі креативність та задіяти підприємницький дух, щоб запропонувати найкреативніше та найоптимальніше рішення с точки зору бізнесу.

Аби надихнути вас на участь у конкурсі та вселити віру у майбутній успіх, ми попросили одну ж переможниць конкурсу минулого року розказати свою історію.

Олександра Дубакова – наразі слухачка програми Ukrainian MBA – є CEO та co-founder компанії Cantra Ukraine – ексклюзивного представника бренду Cantra в Україні. Компанія займається автоаксесуарами для автомобілів преміум-класу.

Олександра, чи був у вас попередній досвід участі в конкурсах на отримання грантів?

Саме в конкурсах на отримання грантів раніше я не брала участі ніколи, але під час навчання в школі і в університеті брала участь у багатьох міжнародних конкурсах, отримувала призові місця і на третьому курсі університету була стипендіатом Президента.

В чому полягало конкурсне завдання в минулому році? Чи важко було розв’язувати конкурсний кейс?

Конкурсне завдання було досить об'ємним і великим, потрібно було проаналізувати процес розвитку компанії і її ситуацію в конкретний момент, дати коментарі та рекомендації щодо кейсу. Сам кейс займав близько 5 аркушів А4. Виконувати кейс особисто мені було нескладно, так як я знайома з етапами розвитку бізнесу, кілька років вже є власником, хоч і молодим, але все ж це досвід, який викарбовує свій слід на мисленні і дає можливість аналізувати ситуації з більш ясним розумінням.

Поділіться вашими враженнями від навчання. Яка цінність для вас в отриманні бізнес-освіти? Які інструменти, вивчені в аудиторії, ви вже застосували на практиці?

Для мене найважливіше, коли викладач – практик. Від нього можна отримати багато порад, які тут же застосувати в роботі і бачити результат. Все, що я отримую в МІБ зараз в процесі навчання, я намагаюся впроваджувати в наш бізнес, і за цей час встигла поспостерігати, як це дає свої плоди.

Можливо, щось змінилося у вашій кар'єрі завдяки навчанню? Якщо так, то що саме.

Зараз на фінальному етапі запуску знаходиться дуже важливий для нашої команди проект, який, ми сподіваємося, стане новим витком і в кар'єрі, і в розвитку. Багато в чому я на нього зважилася і активно його ініціювала завдяки отриманим знанням і якійсь зростаючій впевненості в своїх силах.


Бажаємо і вам насмілитись, повірити у себе, стати переможцем конкурсу і виграти один з грантів на навчання в МІБ!