23.09.20

Старт програми General MBA одинадцятої генерації

Главная/Новости и анонсы МИБ/Старт програми General MBA одинадцятої генерації

В середу, 23 вересня 2020 року, у бізнес-школі «Міжнародний інститут бізнесу» відбувся старт одинадцятої генерації слухачів програми General MBA в карусельному форматі бізнес-освіти.

Урочистості відкривав віце-президент МІБ Зеленін Юрій Миколайович. Він привітав новачків із початком навчання, побажав корисних завдань, цікавих кейсів та дієвих лайфхаків, а також визначив для слухачів їх перше завдання в МІБ — запам’ятати свій стан на початок навчання, щоб мати можливість порівняти його із відчуттями та можливостями, які кожен з них отримає на дату випуску.

IMG 9965

Привітальне слово узяв ректор МІБ, д.е.н., професор Савченко Олександр Володимирович. У своїй промові ректор розповів про актуальні економічні проблеми, представив критичний аналіз стану соціально-економічного розвитку України, виокремив основні шляхи нарощення потенціалу нашої країни. Крім усього, ректор відповів на всі питання слухачів і подарував кожному книгу власного авторства - “Антиукраїнець”.

IMG 9923   IMG 9934

Слухачі отримали інші пам’ятні подарунки та мали змогу вже з першої лекції відчути унікальні переваги навчання в МІБ — навчального закладу, який має багаторічну акредитацію в Association of MBAs (АМВА).

IMG 9933

АМВА – міжнародна асоціація МBА, яка ставить своєю метою підтримання рівня бізнес-освіти в світі на найвищому рівні та забезпечує доступ слухачів до знань та івентів світового рівня, нетворкінг (online & face-to-face) з кращими викладачами світу (на сьогодні лише 2% бізнес-шкіл в світі мають акредитацію АМВА через високі вимоги та стандарти), кар’єрні перспективи завдяки вільному доступу до глобальної мережі роботодавців.

 

Про особливості програми карусельного формату і правила освітнього процесу розповіли академічний директор бізнес-школи МІБ, д.е.н., професор Кудінова Алевтина та координатор програм General MBA Логущенко Інна. Вони орієнтували новачків на серйозну роботу в прокачуванні себе як лідерів і майстерних управлінців.

IMG 9984 IMG 9980

Цього ж дня розпочалася ділова симуляція з командоутворення, результатом якої стало і знайомство слухачів у групі, і обмін першими враженнями, і моделювання реальних бізнес-ситуацій, і перші ігрові виграші та програші.

Навички командної взаємодії слухачі опановували під керівництвом Олени Рижкової — викладача МІБ на програмах MBA, сертифікованого міжнародного консультанта з управління (CMC, ICMCI), професійного проектного менеджера (IPMA, рівень С).

В аудиторії знайшлося місце позитиву, становленню лідерських позицій, першому супротиву та його подоланню, налагодженню дружніх і партнерських відносин.

В процесі командоутворення новачки виконували завдання тренера, здійснюючи глибоку внутрішню трансформацію. Умовні кордони між людьми, які ще вчора не знали про існування один одного, розчинилися у добрій, емоційно-жвавій атмосфері.

Результатом тренінгу також стало переосмислення кожним слухачем власної поведінки, усвідомлення сильних і слабких сторін себе та один одного. Активна залученість дозволила знайти їм організаційні рішення, протестувати і оцінити різні підходи. Усі відзначили, що для роботи в команді та вирішення будь-якої проблеми є вміння ефективно розподіляти функції, стратегічно мислити, вчасно приймати правильні рішення, взаємодопомога та відповідальність кожного. Учасники отримали необхідний практичний досвід, змогли проявити та оцінити рівень свого лідерського потенціалу, комунікативних здібностей.

Виходячи з МІБ, новачки відчували внутрішній комфорт і переконання у тому, що тепер вони справжня команда.

Бажаємо одинадцятій генерації слухачів програми General MBA успіхів у навчанні, укріплення впевненості у власних силах та перманентної жаги до нових знань! Приєднання до студентської спільноти насичить їх життя драйвовом, неочікуваними викликами, цікавими і корисними бізнес-зв'язками і, зокрема, завдяки карусельному формату навчання, який успішно реалізує одночасно і академічну складову, і нетворкінг. А усе разом якісно сприяє формуванню ефекту МВА.