24.09.20

Як продавати інтелектуальні продукти з експертизи ефективного управління компанією

Главная/Новости и анонсы МИБ/Як продавати інтелектуальні продукти з експертизи ефективного управління компанією

В четвер, 24 вересня 2020 року, в рамках блоку дисциплін “Фінансові інструменти бізнесу та особиста ефективність керівника” слухачів програми General MBA восьмої генерації з майстер-класом відвідала директор Інституту управлінського консультування, сертифікований консультант з управління (СМС), доктор економічних наук, професор та викладач МІБ Верба Вероніка Анатоліївна.

В рамках заходу експерт запропонувала взаємодію учасників через формат підготовки консалтингової пропозиції відповідно до міжнародних стандартів. У процесі інтерактиву увага слухачів була також зосереджена і на стандартах ДСТУ з надання консалтингових послуг в Україні.

Зустріч проходила за сценарієм реального кейсу у формі рольової гри. Учасники заходу спробували себе у двох ролях: як представники топ-менеджменту та як представники бізнес-консультантів міжнародної компанії. Така організація опанування нових навичок допомогла слухачам зрозуміти правила взаємодії, логіку підготовки та презентації консалтингових пропозицій, усвідомити ключові чинники успіху консалтингового продукту.

4

Результатом майстер-класу стало набуття його учасниками ряду нових компетенцій, серед яких найголовнішими стали уміння ідентифікувати потреби клієнтів та здатність формувати консалтингову ціннісну пропозицію.

Отриманий “компетентнісний коктейль” просуває наших слухачів на наступний, значно вищий щабель майстерності у питаннях надання професійних послуг з розвитку компанії.

Щиро вдячні спікеру за цікаву зустріч, а слухачам за відкритість до усього нового!