27.09.20

Тонкощі сучасного аудиту для групи Executive MBA-19

Главная/Новости и анонсы МИБ/Тонкощі сучасного аудиту для групи Executive MBA-19

Багато компаній сьогодні активно використовують фінансовий аудит, як дієвий інструмент оцінки діяльності компанії. І у більшості випадків таке рішення є виправданим. Разом з тим, зустрічаються випадки, коли очікування від результатів аудиту є надто завищеними або і взагалі неспівмірними з тим, що насправді здатен показати якісний аудит.


Для того, аби остаточно розібратися у змісті і процедурах фінансового аудиту та його можливих результатах для слухачів програми Executive МВА 19-ї генерації було організовано зустріч з експертом у питаннях аудиторського супроводу великих компаній.

Перед групою виступила Вікторія Бірюченко – директор аудиторської компанії “МТД аудит”, сертифікований аудитор, член правління Ради незалежних бухгалтерів та аудиторів України, експерт у сфері фінансового обліку з міжнародними сертифікаціями: ІАВ, DipIFR АССА, US CPA та US GAAP.

У рамках курсу “Фінансовий аналіз”, що звертається до питань фінансового аудиту, пані Вікторія провела для слухачів нашої бізнес-школи заняття на тему: “Аудит: стандарти, світова практика і українська реальність”.

2

Під час заняття слухачі МІБ безпосередньо ознайомилися зі зразками аудиторської документації, що використовують згідно з міжнародними та українськими стандартами. На прикладах побачили, якою є послідовність аудиторської перевірки, які результати можливі на кожному з етапів та з'ясували алгоритми поведінки компанії у кожному конкретному випадку на окремих етапах аудиту.

2

Змістовна і цікава зустріч виявила важливі і актуальні для слухачів Executive MBA питання та завершилася жвавим обговоренням серед присутніх. Бізнес-школа “Міжнародний інститут бізнесу” вдячна Вікторії Бірюченко за бажання ділитися своїм експертним баченням з нами. Ми віримо, що подібні зустрічі корисні для наших слухачів і мають практичний вплив на успіх їх бізнесу.