25.09.20

На урочистій церемонії старту програми Ukrainian MBA були вручені сертифікати на гранти від О.Савченка.

Главная/Новости и анонсы МИБ/На урочистій церемонії старту програми Ukrainian MBA були вручені сертифікати на гранти від О.Савченка.

Змінюється світ, змінюємося і ми. В п’ятницю, 25 вересня 2020 року, восьма когорта молодих та амбіційних слухачів почали навчання за програмою Ukrainian MBA в оновленому – Blended – форматі, який гармонійно поєднує в собі як заняття face-to-face, так і онлайн. Відтепер отримання якісної бізнес-освіти від провідних викладачів та експертів в «Міжнародному інституті бізнесу» стає більш зручним і швидким, при цьому незмінним залишається отримання задоволення і вражень від спілкування з однодумцями, опанування нових інструментів бізнесу і навчального процесу.

Втім, при всіх нововведеннях і інноваціях, необхідно зберігати і частинку чогось фундаментального. В нашому випадку, незмінним залишається традиційне проведення конкурсу на отримання грантів на навчання від ректора Міжнародного інституту бізнесу Олександра Савченка. За результатами проведено раніше конкурсу було визначено трьох найсильніших учасників.

1 (27)B88A9111

 

На урочистій церемонії старту навчання за програмою Ukrainsn MBA і було оголошено результати цього конкурсу. Цього року третє місце посіла Валерія Лось і отримала грант на суму 20 000 грн., Андрій Влайко отримав грант на навчання в сумі 30 000 грн. за друге місце, і, нарешті, переможцем став Тарас Цвид, який отримав сертифікат на суму 40 000 грн. Щиро вітаємо наших переможців!

 

Після урочистого вручення грантів Олександр Савченко провів вступну лекцію, в якій торкнувся таких тем, як: геополітика та місце України в світі, оподаткування та банки, інфляція тощо. А після свого виступу ректор нагадав, що МІБ входить до міжнародної асоціації Assotiation of MBA's (AMBA, Великобританія), а це означає, що кожен слухач, який приєднався до спільноти МІБ, має унікальну можливість стати членом цієї Асоціації і скористатися всіма привілеями, які вона надає.

1 (24)       B88A9067  B88A9166

Ми впевнені, що свідомий вибір навчання в бізнес-школі “Міжнародний інститут бізнесу“ стане для слухачів програми Ukrainian MBA новим поворотним моментом в їх житті, а наступні 1,5 роки будуть насиченими та цікавими.

B88A9092

Тож побажаємо студентам 8-ї когорти терпіння, натхнення та прагнення досягти ще більших вершин!