10.03.21

CRM, юридичні аспекти управління та випускники: насичений модуль CIM

Главная/Новости и анонсы МИБ/CRM, юридичні аспекти управління та випускники: насичений модуль CIM

А програма СІМ Diploma in Professional Marketing не збавляє обертів.


Так, у вихідні наприкінці зими слухачі програми зустрічалися одразу з кількома цікавими запрошеними спікерами, що прийшли поділитися своїми знаннями та досвідом в рамках модулю Resource Management.


Першою, з самого ранку, приїхала Світлана Коломієць (старший спеціаліст з діджитал маркетингу в Philips). Світлана ділилася знаннями щодо роботи з CRM системою.

crm-strategy

 

Говорили про особливості системи, про ті можливості, яка вона надає вправному маркетологові. Оскільки CRM дозволяє не тільки збирати інформацію про всіх клієнтів компанії, то до неї можна звернутися для формування статистики, і для аналізу та навіть для планування. Перше, це, звісно, планування прибутку та розвиток компанії. Безперечно, система допоможе відслідкувати та проконтролювати стадії виконання замовлення та підписання контрактів, а також допоможе розібратися на якій стадії замовлення «зірвалося» та хто (чи що) у цьому винний і як з цим працювати надалі.

 

 Того ж дня до групи було запрошено і юриста. Оскільки, у нашому модулі ми розглядаємо управління ресурсами, що доступні для маркетинг директора та керівника компанії, то і юридичні нюанси використання таких ресурсів варто знати. Тож, до слухачів програми завітав Максим Багнюк – старший юрист компанії “Winner”.

 

Вже наступного дня, у неділю, ми продовжили наше навчання. Окрім стандартних тем модулю, що були закладені навчальним планом, викладачка Лідія Пащук вирішила запросити до слухачів випускників програми СІМ минулих генерацій. Так, гостями програми Diploma in Professional Marketing стали Андрій Березовський та Валерія Кузьменко.

 

33333-min


Говорили знову про CRM, бо тема актуальна, цікава та дійсно корисна для маркетолога. А от Валерія Кузьменко (співзасновниця IT Product People) розповіла про спілки маркетологів, про їх користь для роботи та розвитку. Але найбільш цікавою Валерія для слухачів програми виявилася в якості випускника (адже не пройшло ще й року після випуску). Запитували як то воно, закінчити навчання. Що було найскладнішим? Що найлегшим? Чи вже отримала Валерія диплом від СІМ? Чи планує їхати на церемонію вручення у Лондон? І ще багато-багато запитань.


А тим часом, модуль Resource Management CIM добігає кінця. Слухачі програми вже розпочали написання своїх кваліфікаційних робіт. Тож, побажаймо їм успіху!