16.12.21

Три секунди, щоб завоювати клієнта - рецепт Garnamama

Главная/Новости и анонсы МИБ/Три секунди, щоб завоювати клієнта - рецепт Garnamama

Піти проти течії і не підпорядковуватися загальним правилам - рецепт успіху від Марини Заславець, засновниці компанії Garnamama. Власним досвідом того, як розпочати власну справу з відвертої провокації та здобути прихильність найскладнішого клієнта Марина розповідала в аудиторії Executive MBA в Міжнародному інституті бізнесу.

 

Marina-Zaslavets1-300x300

 

Інтернет магазин з продажу дитячого одягу №1 в Україні розпочинався з команди у 7 осіб - Марини з її чоловіком та пяти колег-ентузіастів, які повірили в їхню ідею. За відсутності бюджету на маркетинг і рекламу, перших 3000 клієнтів компанія здобула завдяки провокаційній акції “Роздаємо речі дарма”. А далі було тривале і відверте спілкування з клієнтами, відстеження їх запитів і пошук рішень, потрібних саме українським клієнтам - мамам і дітям: “Мама - це дуже вдячний клієнт, вони діляться позитивним досвідом, вони його поширюють”.

Garnamama росте і реалізує власні амбіції і шукає відповіді на складні питання. За словами Марини Заславець, пріоритетним для Garnamama є спростування найжорсткіших упереджень:

  • Хто сказав, що не реально одягнути дитину з голови до п'ят в одному місці?
  • Хто сказав, що діти не обирають, що їм одягати?
  • Хто сказав, що не можливо здійснити повернення товару впродовж 365 днів після придбання?

Гостя нашої бізнес-школи також розповіла, чому обрала для інтернет-продажу сами товари українського виробника, як шукала виробництва і налагоджувала збут. За словами Марини, український клієнт довгий час був обмежений пропозицією української продукції на ринку: “Ми думали, що у них такий попит, а вони просто жили з такою пропозицією”. На сьогоднішній день 90% асортименту Garnamama - товари українського виробництва, а імпортують лише те, чого в Україні не шиють.

 

20211118 133121

 

Натхненний і живий виступ Марини продовжився жвавим обговоренням та численними питаннями слухачів Міжнародного інституту бізнесу. Налагодження бізнес-процесів, оптимізація взаємодії з клієнтами та пошук нових ринків і виробників в Україні - усе це цікавило присутніх. Разом з тим ніхто не залишився байдужим до цікавих і нестандартних маркетингових рішень, якими гостя МІБ з радістю ділилася.

Знайомство Марини Заславець і компанії Garnamama з бізнес-школою Міжнародний інститут бізнесу відбулося у дружній атмосфері професійних дискусій, обміну думками і враженнями. Ми дякуємо гості за час і енергію, якими вона поділилася і сподіваємося на нові цікаві і плідні зустрічі.