12.04.17

МВА - це більше, ніж просто освіта.

Главная/Новости и анонсы МИБ/МВА - це більше, ніж просто освіта.

Багато хто помилково порівнює програми МВА з класичною економічною освітою у ВНЗ. Однак, МВА - це не набір практичних тренінгів і не серія академічних курсів. Це всебічний розвиток слухача як управлінця, що дає комплексне розуміння бізнесу, від виникнення ідеї до побудови прибуткової компанії і масштабування бізнесу. Кожен інструмент або порада, отримані під час навчання, можливо застосувати в бізнес-практиці слухачів. Це досягається за рахунок ефективної моделі процесу навчання.

 

Це не начитка лекцій під диктовку викладача. Всі необхідні теоретичні знання слухач отримує самостійно з попереднього вивчення матеріалів, рекомендованих викладачами. В аудиторії йде активна робота слухачів і викладача за методом case-study - розбираються реальні кейси з описом конкретних компаній та індустрій. Часто в аудиторію запрошуються успішні бізнесмени, які на прикладі власних компаній розповідають про впровадження змін та інновацій. Завдання викладача - створити атмосферу конструктиву, відвертого обміну думками та зародження ідей.

 

Під час виїздів на підприємства слухачі мають можливість побачити, як працюють бізнес-процеси в конкретних компаніях, задати питання співробітникам по практиці впровадження нових підходів до управління.

 

Важливу роль в процесі навчання грають самі слухачі. Приєднуючись до групи на програмах МВА, ви стаєте частиною команди таких само успішних управлінців, що мають багатий досвід і високий інтелект. Також це люди, які прагнуть до постійного розвитку та пошуку нових перспектив. Цінно те, що всі вони виконують різні функціональні задачі в різних сферах діяльності з різною історією розвитку бізнесу. Висока якість аудиторії забезпечується за рахунок ретельного відбору кандидатів на навчання, який дозволяє відсіяти малодосвідчених претендентів.

 

У підсумку ви отримуєте великий практичний інструментарій, широку мережу бізнес-контактів і знання, які, будучи помноженими на ваш досвід, дають нову якість управління, нову якість особистості.

 

Всі слухачі та випускники програм МВА бізнес-школи «Міжнародний інститут бізнесу» стають частиною глобального співтовариства професіоналів, які пройшли навчання в провідних бізнес-школах усього світу, також мають акредитацію АМВА. Це відкриває перспективи нетворкінгу з управлінцями з різних країн.

 

Важливо, що перед випускниками MBA відкриваються ширші перспективи в подальшій кар'єрі, оскільки великі національні і міжнародні компанії намагаються залучити до своїх лав саме таких професіоналів.

 

Вибирайте правильну бізнес-освіту і справжні програми МВА від Міжнародного інституту бізнесу, які першими в Україні отримали сертифікат престижної британської акредитаційної асоціації AMBA (Association of MBA's).

 

Стати на один день слухачем програми МВА, відчути на собі високий рівень викладання і познайомитися з бізнес-школою можна відвідавши один з навчальних модулів «Try True MBA».