23.04.18

Стартувало навчання на модулі Digital Strategy (CIM).

Главная/Новости и анонсы МИБ/Стартувало навчання на модулі Digital Strategy (CIM).

У минулі вихідні слухачі програми Diploma in Professional Marketing (CIM) знову зібралися разом. На черговій навчальній сесії відбувся старт модуля Digital Strategy.

З початком занять слухачів привітала академічний директор бізнес-школи «Міжнародний інститут бізнесу» Алевтина Кудінова, яка побажала їм успіхів і пообіцявши підтримку в їх прагненні отримати нові знання і британський диплом, після чого запросила всіх на святковий фуршет з нагоди старту модуля, де всі слухачі групи в невимушеній обстановці змогли познайомитися між собою і дізнатися ближче викладачів модуля.

 

Цього разу було вирішено запросити для викладання модуля відразу двох професіоналів-викладачів. Таким чином, курс читає Лідія Морозова - досвідчений фахівець, який показав себе як відмінний тьютор в минулому році, коли всі її слухачі успішно здали свої кваліфікаційні роботи і вже встигли отримати свої сертифікати з Британії. Ще один викладач курсу - Олександр Катков, який був запрошений заради наповнення курсу живими інструментами, щоб, так би мовити, оточити британську теорію корисними практичними українськими та міжнародними кейсами. У тандемі викладачі проведуть 50 годин щільної роботи зі слухачами face-to-face.

 

Крім друкованих матеріалів, відео-кейсів і британських підручників кожен слухач вже на страті отримав ексклюзивний доступ до платформи Euromonitor International, щоб отримувати перевірені дані з авторитетного джерела. Така опція в цьому році відкрита для слухачів МІБ вперше і дозволяє ще глибше пропрацювати інформацію і більш якісно і успішно написати кваліфікаційну роботу.

 

Бажаємо всім слухачам модулю Digital Strategy успіху, щоб і в цьому році можна було з упевненістю сказати, що українські маркетологи знову кращі в світі (згідно з рейтингом CIM).

 

IMG 9143 editedIMG 9147IMG 9148IMG 9150