Морозова Лідія

DSC 1127


Лідія Морозова 
- менеджер продукту ріпак, NPZ Ukraina.

Лідія відповідає за продукт насіння ріпаку в тому числі за цінову політику, позиціонування продукту, он-лайн дистрибуцію та комунікацію.

 

Викладацький досвід

  • З 2021 року - викладач модулю Маркетинг Ukrainian MBA, бізнес-школа МІБ;
  • З 2017 року – Викладач модулів Digital Strategy та Digital & Marketing Strategy Королівського Інституту Маркетингу (CIM);
  • З 2016 року – Викладач модулю «Діджітал маркетинг для МСП» в Школі малого та середнього підприємництва (ініціатива фонду Василя Хмельницького K-Fund).

 

Професійний досвід

Лідія Морозова почала свою кар’єру в інвестиційній компанії Dragon Capital і вже за 3 роки була призначена керівником відділу маркетингу одного із активів компанії - промислової компанії KMZ Industries. Лідія також відповідала за маркетинг відносин з інвесторами Mriya Agro Holding. З 2014 року вона почала свою консультаційну, а згодом і викладацьку діяльність (The Chartered Institute of Marketing, МІБ, Школа МСП). Ключова експертиза - маркетинг для В2В, малого та середнього бізнесу.

 

"Викладання для мене - це створення сприятливих умов для систематизації та осмислення слухачем власного професійного досвіду через обмін з іншими учасниками навчального процесу."

 

Завантажити повне резюме

Читали 59897 разів