17.02.19

Перші випускники програми МІБ General MBA в карусельному форматі.

Главная/Новости и анонсы МИБ/Перші випускники програми МІБ General MBA в карусельному форматі.

Нарешті це сталося!!! 17 лютого 2019 року бізнес школа "Міжнародний інститут бізнесу" вперше видала дипломи слухачам програми General MBA, які навчалися у карусельному форматі бізнес-освіти©.

 

 

Випускниками п’ятої генерації General MBA стали всього 10 осіб, для яких навчання в МІБ стало справжнім викликом, сповненим пригод і випробувань. Проте усі зусилля, спрямовані на подолання упродовж 18 місяців численних перепон різної складності, не пройшли марно. Кожен етап навчання вносив в еволюційний процес змін слухачів свої важливі корективи, подекуди дарував солодкі відчуття інсайту та осяяння, а подекуди змушував вщент трощити міцно вбудовані в мозок стереотипи.

 

 gmba

 

Не долаючи труднощів, ніхто ніколи не зрушить з місця, а без міцної волі і спроможності бути послідовним у своїх діях до нас ніколи не прийде усвідомлення власної мети та здатність творити цінні ідеї.

 

Церемонію вручення відкрив віце-президент МІБ Юрій Зеленін. Він побажав випускникам розвитку компаній, кар'єрного росту, нових цікавих ідей, подякував за те, що вони обрали і повірили у інноваційний карусельний формат навчання, який і до сьогодні є унікальним серед українських бізнес-шкіл.

 

У своїй промові ректор МІБ, д.е.н., професор Олександр Савченко, традиційно нагадав про переваги «Міжнародного інституту бізнесу» як освітньої установи, що тісно взаємодіє з реальним бізнесом та входить до 2% бізнес-шкіл світу, що володіють престижною міжнародною акредитацію АМВА. Слова подяки Олександр Володимирович адресував як викладачам за високу якість опанованої слухачами програми, так і слухачам за вибір МІБ в якості майданчика для нового професійного злету. 

 

Новий потенціал та якісні зміни, що з’явилися у кожного випускника за час навчання засвідчила д.е.н., професор Алевтина Кудінова. Вона також відзначила значний стрибок у професійному зростанні, побажала з користю реалізовувати отримані знання на практиці.

 gmba053

 

Представниками від викладачів на заході були к.е.н. Михайло Сорокін та директор з маркетингу компанії Syntegra Андрій Губинський. 

gmba056

 

Вчорашнім слухачам General MBA викладачі бажали з гордістю носити звання МВА-випускників, ніколи не втрачати підприємницької хватки і відчуття вірного шляху до успіху та постійно ставити перед собою нові цілі і неодмінно домагатися грандіозних результатів!

 

Із закінченням навчання слухачів привітали також колеги по карусельному формату навчання — слухачі General MBA шостої генерації.

 

 Після урочистого вручення дипломів, іменними статуетками традиційно були нагороджені найуспішніші слухачі випускної групи. Нагородами справедливо заволоділи Олеся Ульянова та Анна Тищенко.  Такі характеристики обох слухачок як високий рівень організованості, витривалість, чітке слідування дедлайнам та потужний інтелектуальний потенціал, дозволяють з упевненістю говорити про них не лише як про старанних слухачок, а й як про серйозних бізнес-партнерів. Ці компаньйони точно не підведуть!

 gmba058

 

У відповідь на вітання представники випускників звернулися до МІБ зі словами подяки. Їх тепла промова була сповнена зізнаннями та словами щирої вдячності.

 

В синяву блакиті були запущені нові кульки-зірки як символи початку нового етапу!

 

Церемонія дійшла кінця під час святкового фуршету за дзвонами бокалів.

 

Пишаємось нашими випускниками та щиро бажаємо їм успіхів, зведення до мінімуму усіх підприємницьких ризиків, швидкого знаходження вирішення будь-яких проблем і перемоги над конкурентами!

gmba05v

gmba059

gmba057

gmba055

gmba054

gmba052