07.02.23

Старт програми Executive MBA

Главная/Новости и анонсы МИБ/Старт програми Executive MBA

 

Вітаємо!

"Під час війни виживають тільки ринки життєво необхідних товарів та послуг.

Бізнес-освіта до них не належить.  У період абсолютних  ризиків не тільки для бізнесів, але й для життя людей підприємці та управлінці точно не будуть інвестувати в освіту. Тим більш в довгострокове навчання на МВА."

Приблизно такий прогноз ми отримали  у жовтні 2022 і … оголосили новий набір в групи MBA.

Це було тотально емоційне рішення топменеджменту бізнес-школи, скероване вірою в незламність українського бізнесу.

Не дуже схоже на раціональний бізнес-план, чи не так? ;)

Але попри прогноз несподівано на першу презентацію МВА ми отримали майже 300 заявок. 300 українців попри ракетні атаки та блекаути хотіли поставити запитання щодо МВА освіти. Ну і кульмінацією стали повідомлення на кшталт: «Знаходжуся у зоні бойових дій в лавах ЗСУ, навряд чи зможу бути на презентації, чи можна для мене зробити запис?»

Незламність, як вона є.

 

emba23 1

 

1 лютого 2023 року нова група Executive MBA  розпочала своє навчання в Міжнародному Інституті Бізнесу.  Будівництво, виробництво, сільське господарство тощо. Підприємці, власники, топуправлінці. Надзвичайна група сміливих людей.

Ласкаво просимо!

 

Юрій Зеленін СEO МІБ: «Ми завжди казали, що навчання на МВА має дві основні цінності – це опанування нових знань, навичок та інструментів, а також спілкування з однодумцями, тобто нетворкінг. Під час війни виникла третя, не менш важлива цінність – це позитивні емоції від навчання (певна рефлексія). Можливість відволіктись від воєнної дійсності, новин та щоденних викликів і відчути себе у принципово іншій ролі. Свідоме студентство – це один з найефективніших шляхів до своїх амбітних цілей і переходу на новий рівень».

 

emba23 2

 

Анатолій Негрій, генеральний директор компанії "МОКАВТО", слухач Executive MBA: «Я прийняв рішення навчатися на МВА, тому що:

  • Я відчув, що мені не вистачає знань;
  • Я впевнений, що навчаючись на МВА отримаю необхідні знання для реалізації своїх цілей і амбіцій;
  • Отримав рекомендацію від СЕО компанії, який так само навчається у іншій групі.

Початок навчання та знайомство з викладачами та командою остаточно підтвердив мої очікування. МВА - це можливість для мене стати кращим у професійному та особистому розвитку».

Анатолій, а чи не страшно починати такий  довготривалий проект як МВА під час війни?

«Я не боюсь навчатись під час війни, тому що я вірю в майбутнє, і я інвестую у краще майбутнє, вдосконалюючи себе тут і зараз».