21.02.23

General MBA: лютневий модуль та старт нової групи

Главная/Новости и анонсы МИБ/General MBA: лютневий модуль та старт нової групи

 

Однією з особливостей МІБ, як освітнього закладу, є нетворкінг, який наш кампус створює для своїх слухачів. Починаючи від простого навантаження аудиторій, гамору на перервах, закінчуючи яскравими Communication Weeks, які органічно вписані у навчальний план.

Під час відновлення навчання в МІБ ми навмисне розмістили навчальні календарі груп у різні дати, аби дати можливість легшої адаптації як для самих слухачів, так і для викладачів. Але вже на другому та третьому модулі зрозуміли, що той самий «двіж», що був у МІБ колись можна відроджувати.

 

Як зазначив Станіслав Гнатусько, слухач програми General MBA, керівник напряму закупівель у ТОВ «АТЛАНТ БУД СХІД»: «Ми скучили за тим, що за стінкою в іншій аудиторії можна почути гамір чи дебати. Нам не вистачає того драйву, коли на перервах можна зустріти новачків (тих, хто лише починає навчання) та вже досвідчених студентів, обмінятись досвідом, враженнями, інші потоки та групи, коли викладачі ходять з аудиторії до аудиторії. Ведіть нам нові групи!»

 

gmba02 23.1

 

МІБ намагається виконувати побажання своїх слухачів, тому цього навчального модуля зібралось багатенько слухачів, а деякі викладачі навіть приїхали з-за кордону. Чим, до речі, зчинили неабиякий сплеск позитивних емоцій.

Першими на навчання заїхали випускна група REFA International, далі до них приєднались слухачі другого курсу General MBA, і згодом, такі очікувані, General MBA 15 генерації. Оце був гамір!

 

Першого ж дня всі роззнайомились, сміялись та тиснули одне одному руки, разом пили каву, ходили на перерви. Ось і він, справжній живий нетворкінг позитивно налаштованих людей, які ще й на одній хвилі. До речі, той самий плановий нетворкінг відбувся ще під час відновлення навчання наших слухачів, коли за навчальним планом відбулося з’єднання груп GMBA 12 та GMBA 14 і з перших же днів навчання міксування слухачів у мініпідгрупи, для ще більшого розширення спілкування. І це перша генерація GMBA, в якої немає порядкового номера. Вони Blended, змішані, об’єднані.

 

gmba02 23

 

До того ж, МІБ стає вже навіть трохи сімейним місцем зустрічі. Так-так! До нової генерації GMBА  долучився рідний брат слухача GMBA Blended (другий курс). Звісно, це дійсно нас потішило, бо якщо «сарафанне радіо» спрацьовує на найрідніших, то нам є чим пишатись. З іншого боку, нам потрібно «бігти вдвічі швидше», аби обидва брати були задоволені процесом, та обговорюючи за домашньою чашкою кави свої навчання дійшли висновку, що все не просто «так само», а навіть краще! І знаєте що? Ми любимо такі виклики!

Саме тому було переглянуто формат навчання, внесені суттєві зміни до навчального плану. І, до речі, ці зміни справили позитивне враження вже з першого модулю! А на одному з предметів група розпочинає розробку проектів, які продовжать згодом на наступних предметах програми, про що вже домовились викладачі. Згідно з чим внесли зміни до своїх програм та матеріалів. Тож, перший модуль – політ нормальний!

 

Під кінець модулю, на наше запитання про втомленість та чи задовільнені очікування від старту навчання, Орест Родкін, приватний підприємець, сказав так: «Це той самий драйв, якого я чекав: коли зранку біжиш на роботу, потім в спортзал, потім за навчання, потім навчальний модуль, а завтра знову на роботу і весь час в русі. Це змушує рухатись, не застигати, натомість досягати та отримувати! Адже час безцінний, і коли нема чим себе зайняти і ти витрачаєш час на скроління телефону чи комп’ютерні ігри - ти пропускаєш можливості.»

Так тримати, і вриваємося у весну!