2010-12-17

У МІБі відбулася зустріч Нового року!

Головна/Асоціація випускників/Новини та події/У МІБі відбулася зустріч Нового року!

 

16 грудня 2010 співробітники та студенти Міжнародного інституту бізнесу та Асоціація випускників МІБ зустрічали Новий Рік разом.

Незважаючи на непередбачений снігопад у столиці, гостей приїхало багато. Свято розпочалося після маленького привітання та новорічних побажань гостям від імені керівництва інституту.

 

Організатори творчо підійшли до питання як зробити захід корисним і захоплюючим для учасників. Це привернуло увагу вже з моменту реєстрації. Спершу гостей і співробітників, за допомогою чарівних атрибутів, поділили на команди: "Червоний кролик", "Зелень", "Сині ялинки".

Насичена програма з першої хвилини всіх залучила в інтелектуальний азарт і командні змагання. Кожен бажаючий міг проявити себе в лідерстві, творчості, інтелектуальній боротьбі. У залі постійно витав дух веселого і позитивного настрою. Фуршет був організований мережею ресторанів "МАФІЯ".

А який же Новий Рік без подарунків? Команда переможців отримали подарунки від ТРЦ "DreamTown". Щасливчикам Дід Мороз подарував "Сертифікати знижок" на навчання на академічних і відкритих програмах МІБ в 2011 році. Сюрпризом розіграшів подарунків став унікальний протиожеледний матеріал, який прийде на допомогу автомобілісту в стійкий мороз і сніг.

Ось так, під яскраві бенгальські вогні та побажання один одному успіхів, закінчилася Новорічна зустріч. Спасибі всім за веселе свято.

Міжнародний інститут бізнеса щиро дякує постійного партнера компанію Coca-Cola за надані під час проведення заходу напої.

З Новим Роком та Різдвом Христовим!

До зустрічі у новому році!

Дякуємо Руслану Масненькому,

студенту 2 курсу УПБА маркетинг,

За підготовку матеріалу.

 

 

Фотозвіт вечірки