2010-11-09

Випускна робота студентки програми Advanced Certificate CIPR Віри Черниш отримала найвищу оцінку і міжнародне визнання

Головна/Асоціація випускників/Новини та події/Випускна робота студентки програми Advanced Certificate CIPR Віри Черниш отримала найвищу оцінку і міжнародне визнання

Випускна робота Віри Черниш, студентки програми Advanced Certificate CIPR удостоєна найвищої оцінки - 90 балів і високого визнання від Чартерного інституту паблік рілейшнз. Її робота стала першою серед випускних робіт студентів і випускників програм CIPR, яка була розміщена в розділі кращих робіт на сайті CIPR у 2010 році, як зразок для інших студентів і всіх, хто цікавиться PR у Європі, світі, і в Україні зокрема. З роботою Віри можна ознайомитися за посиланням: www.cipr.co.uk / content / policy-resources / advanced-certificate / specimen-assignment-answers.

 Це перша робота, виконана в навчальному центрі за межами Великобританії, яка була так високо оцінена. Вона присвячена питанням святкування Дня перемоги в Одесі у 2010 році. Отримання фантастичного результату студенткою з України, стало можливим завдяки зусиллям, енергії, творчому підходу та відданості програмам CIPR всіх викладачів програми, які співпрацюють з МІБ з 2005 року.

Науково-практичним консультантом Віри виступив Мирослав Когут, академічний керівник програм Chartered Institute of Public Relations (Великобританія) у Міжнародному Інституті Бізнесу. Мирослав Когут є віце-президентом Romyr & Associates, першої професійної PR фірми в Україні, яка обслуговує клієнтів в київському офісі починаючи з 1993 року.

Віра Черниш почала навчання на програмі Advanced Certificate CIPR восени 2009 року. Її кар’єра в індустрії PR тільки починалася. За словами Віри, після навчання вона отримала нові цікаві пропозиції і з 15 листопада розпочинає працювати в компанії Whites Communications.

"Програма Advanced Certificate CIPR дала мені глобальний погляд на PR, розуміння картини в цілому, причин і наслідків, які осягнути на практиці самостійно було б складно. Завдяки навчанню на Advanced Certificate CIPR, я прийняла рішення розвиватися далі в галузі зв’язків з громадськістю та переїхати до Києва для того, щоб працювати в київському агентстві, до цього я працювала в PR агентстві в Одесі ", - говорить Віра.