Харитонова Галина

haritonova 

Харитонова Галина Григорівна


Доктор економічних наук, к.т.н., має міжнародний ступінь МВА з банківської справи, професор програм КМБШ та МІБ, автор понад 100 наукових публікацій в Україні, США, включаючи 2 винаходи та 4 монографії. Має наукові доповіді на міжнародних конференціях у Німеччині, Туреччині, Китаї та Франції.

Директор та засновник консалтингової компанії «Стратегічний партнер – Дніпро» («СП-Дніпро») з 1995 року.

Працювала у Сіаньському політехнічному університеті (Китай), стажувалася у Вищій комерційній школі Парижа, Австрії та США (Нью-Йорк, Філадельфія, Вашингтон).

Ключова спеціалізація: стратегічне та фінансове управління компанією, реструктуризація українських підприємств, інвестиційне проектування, постановка та автоматизація управлінського та фінансового обліків, фінансовий моніторинг та діагностика бізнесу, бюджетування діяльності підприємств, кількісний аналіз ризиків, реінженіринг бізнес-процесів.

З 1995 року з її безпосередньою участю виконано понад 440 консалтингових проектів (у тому числі 12 міжнародних), пов'язаних з фінансовою діагностикою, аналізом беззбитковості, фінансовим плануванням, інвестиційним проектуванням, комплексною реструктуризацією, бюджетуванням, постановкою та автоматизацією управлінського обліку, процесним управлінням поточної діяльності підприємств різних галузей, проведено понад 400 семінарів та курсів підвищення кваліфікації керівних працівників українських підприємств із фінансовою відповідальністю.

Реалізовані на цих підприємствах методи дозволяють підвищити ефективність підприємств у сучасних умовах.

 

Читали 3871 разів