2011-12-06

Маркетинг - центр прибутку

Головна/Новини МІБ/Маркетинг - центр прибутку

 

У Міжнародному інституті бізнесу завершилася програма "Ефективне управління відділом маркетингу. Організація, планування, мотивація".

Керівником та тренером програми виступила гуру маркетингу Наталія Писаренко, професор, завідувач кафедри маркетингу МІБ, директор Центру маркетингових інновацій, керуючий партнер групи консалтингових компаній, голова (2003-2008), член професійного журі конкурсу "Бренд року" в Білорусі, корпоративний консультант низки провідних українських компаній.

Програма проходила протягом трьох днів, з 1 по 3 грудня, учасниками стали керівники відділів маркетингу і досліджень, комерційні директори великих вітчизняних і зарубіжних компаній.

 

На початку тренінгу учасники визначили завдання і цілі своєї участі, а під час навчання деталізували і розібрали свої питання на прикладі кожної з компаній. Крім того, була наведена маса прикладів із рішенням аналогічних проблем на практиці інших вітчизняних і зарубіжних компаній.

Не можна не згадати практичні завдання та кейси, які, в свою чергу, дали можливість отримати навички з побудови організаційної структури підприємства, планування маркетингової діяльності та мотивації персоналу. По завершенню програми кожен із учасників виніс масу ідей зі створення ефективної служби маркетингу і просування свого бізнесу.

Міжнародний інститут бізнесу вітає учасників і висловлює подяку за проявлений інтерес до даної програми