2011-11-27

Міжнародний інститут бізнесу (Україна) та ALBA Graduate Business School (Греція) запрошують вас взяти участь у другому турі міжнародного проекту щодо дослідження ринку праці України та Європи.

Головна/Новини МІБ/Міжнародний інститут бізнесу (Україна) та ALBA Graduate Business School (Греція) запрошують вас взяти участь у другому турі міжнародного проекту щодо дослідження ринку праці України та Європи.

 

Шановні колеги,

Однією з основних цілей проведення даного дослідження є розрахунок індексу довіри до рекрутмента (Recruitment Confidence Index, RCI). Даний індекс розраховується кожні шість місяців і відображає актуальні тенденції на ринку праці країни.

Результати дослідження по методології RCI ілюструють існуючу динаміку на ринку праці в різних галузях економіки країни і являють собою цінну інформацію про майбутні тенденції на даному ринку.

 

Для того, щоб взяти участь в дослідженні, вам необхідно заповнити анкету, що розміщена на сайті Міжнародного інституту бізнесу.

Ми гарантуємо конфіденційність вашої анкети, отримані дані будуть опубліковані без імен людей та назв організацій.

Ваша участь в проекті забезпечує отримання вами фінального аналітичного звіту про результати дослідження, які ви зможете використовувати в інтересах вашої компанії.

Дякуємо вам за участь у даному дослідженні!