2011-10-10

Бібліотека МІБ поповнилась першим в Україні підручником з корпоративної соціальної відповідальності, презентація якого відбулася 28 вересня 2011 року.

Головна/Новини МІБ/Бібліотека МІБ поповнилась першим в Україні підручником з корпоративної соціальної відповідальності, презентація якого відбулася 28 вересня 2011 року.

Центр "Розвиток корпоративної соціальної відповідальності" за підтримки компанії ІНТЕРПАЙП презентував першу в Україні комплексний підручник"Корпоративна соціальна відповідальність: моделі та управлінська практика", розрахований на студентів та викладачів ВУЗів, спеціалістів із КСВ, науковців.

Унікальність запропонованої книги в тому, що в ній вперше узагальнено як дослідження Центру "Розвиток КСВ" у вигляді практик конкретних компаній (отриманих із щорічного конкурсу бізнес-кейсів, які проводить Центр), так і найкращі наукові здобутки із КСВ європейських та американських вчених. Теорія соціальної відповідальності у "КСВ: моделі та управлінська практика" не відділена від практичних порад і прикладів, тому він стане корисним і для студентів-економістів, і для менеджерів із КСВ.