2011-10-07

7 жовтня 2011 року відбудеться шостий Європейский PR-Конгрес

Головна/Новини МІБ/7 жовтня 2011 року відбудеться шостий Європейский PR-Конгрес

 

Розпочалась реєстрація на Європейський PR-Конгрес 2011

7 жовтня 2011 року відбудеться шостий Європейський PR-Конгрес в готелі Radisson BLU (Київ).

Головна тема Європейського PR-Конгресу 2011 - "Комунікації, націлені на результат: як Public Relations можуть вирішувати бізнес-задачі".

 

 

 

Людмила Кречмер, голова Правління Української Асоціації зі зв’язків з громадськістю (UAPR), Генеральний директор "KEY Communications":

"Події останніх років вимагали від українських компаній пошуку результативних рішень та інструментів, розробки нових ідей та підходів до вирішення комунікаційних та бізнес-задач. В нових економічних реаліях перед українським бізнесом стоїть задача відновити та укріпити позиції на цільових ринках, підтримати та повернути довіру клієнтів. А це неможливо без активізації Public Relations та публічної роботи з ключовими стейкхолдерами. В рамках Європейського PR-Конгресу 2011 ми зможемо обмінятися досвідом реалізації інноваційних рішень та обговорити підходи до демонстрації впливу комунікацій на ефективність бізнесу".

 

Марина Стародубська, член Правління Української Асоціації зі зв’язків з громадськістю (UAPR), Генеральний директор "Михайлов и Партнеры. Украина":

"Тема Конгресу-2011 обрана не випадково – після економічної кризи керівники компаній як ніколи уважно оцінюють ефективність і доцільність комунікацій та цікавляться їх реальним впливом на бізнес. Задача Конгресу-2011 – забезпечити учасників можливістю діалогу з провідними європейськими експертами на теми, що пов’язані з участю комунікацій у вирішенні бізнес-задач:

• Підходи до вимірювання публічних комунікацій бізнесу

• Роль онлайн-комунікацій і user-generated content у досягненні бізнес-задач компаній

• Управління репутацією бізнесу – загальні підходи та показники ефективності

• Роль традиційних і нових медіа в сучасному інформаційному полі".

 

Освітнім партнером Європейського PR-Конгресу цього року традиційно став Міжнародний Інститут Бізнесу (МІБ).

Дізнатись більш детальну інформацію та заповнити реєстраційну форму учасника Конгресу можна на офіційному сайті проекту:www.prcongress.com.ua. Також слідкуйте за новинами Конгресу на офіційній сторінці в Facebook: http://www.facebook.com/PRcongress.

 

Філіп Шелдрейк і Джон Смайт будуть пленарними спікерами на Європейському PR-Конгресі 2011

 

За додатковою інформацією звертайтесь:

Прес-центр "Європейського PR-Конгресу": Олена Сергєєва, тел.: (044) 201-64-94, і-мейл:sergeeva@keycommunications.ua;

PR-менеджер UAPR: Оксана Сміщук (044) 332 05 06, і-мейл: pr@uapr.com.ua

 

ДОВІДКА

Європейський PR-Конгрес – проект, ініційований Українською Асоціацією зі зв’язків з громадськістю (UAPR) спільно з міжнародними партнерами ICCO та CIPR. Захід спрямований на розвиток та встановлення контактів між PR-спеціалістами європейських країн, обмін досвідом і знаннями та створення сприятливих умов для розвитку PR-галузі та бізнесу в цілому. Європейський PR-Конгрес проходить щорічно з 2006 року та став головною міжнародною подією PR-галузі в Україні. PR-Конгрес збирає більше 200 провідних спеціалістів та експертів в галузі Publіc Relatіons з України, Східної та Центральної Європи.

 

UAPR – Українська Асоціація зі зв’язків з громадськістю – Міжнародна громадська організація, заснована провідними спеціалістами PR-галузі та офіційно зареєстрована в грудні 2005 року. Місія організації полягає в пропаганді високих міжнародних стандартів Public Relations в Україні. Ключовим документом Асоціації є Кодекс професійної Етики, котрий спирається на положення Римської Хартії Міжнародної організації компаній-консультантів в галузі комунікацій (ICCO). Ключові проекти UAPR – Європейський PR-Конгрес, конкурс PR-проектів PRAVDA Awards, освітній проект UAPR-Академія, дослідження українського PR-ринку, зустрічі PR Cafe, проект "PR без кордонів", а також підтримка студентських ініціатив ("Growth in PR. PR in Ukraine", "PR школа КПІ").