2011-05-20

19 травня відбулося чергове засідання Клубу MBA Міжнародного інституту бізнесу.

Головна/Новини МІБ/19 травня відбулося чергове засідання Клубу MBA Міжнародного інституту бізнесу.

 

Це було перше засідання Клубу, що проводилося в приміщенні партнера МІБ бізнес-клубу "Белгравія". Зустріч була присвячена актуальним для студентів та випускників МІБ питанням менеджменту в міжкультурному середовищі.

Основним доповідачем був Джонатан МакГі, керуючий директор SCA Україна. Джонатан розповів студентам і випускникам МІБ про свій великий досвід роботи в різних країнах всього світу, а також виділив основні помилки міжнародних менеджерів і дав дуже цінні поради. Його доповідь викликала пожвавлений інтерес зі сторони членів Клубу, діалог був досить пізнавальним та конструктивним.

 

Співдоповідачами на заході стали члени Клубу MBA МІБ, випускники програми International MBA 2009 року Олена Корчинська та Олексій Осієвський. Олексій після отримання диплому MBA в МІБ вирішив будувати наукову кар’єру і зараз він проводить дослідження і є студентом PhD в Університеті Калгарі, Канада (Haskayne School of Business, University of Calgary). Олексій розповів про досвід адаптації до життя в Канаді, завдяки його виступу студенти змогли більше дізнатися про можливості ще одного шляху свого кар’єрного розвитку.

Виступ Олени Корчинської підняв настрій присутнім вдалими жартами про роботу в міжнародному середовищі. Олена, заступник Генерального директора туристичної компанії "Пілот", має понад 12 років досвіду роботи в туристичній галузі, за цей час у Олени накопичилося безліч цікавих та повчальних історій, якими вона і поділилася з учасниками зустрічі.

Продовжити спілкування члени Клубу змогли під час бізнес-коктелю. Фотозвіт Ви можете подивитися тут