2011-05-17

26-27 квітня у Дніпропетровську в рамках проекту регіональних конференцій по інноваційному маркетингу Marketing Drive відбулась дискусія в форматі круглого столу.

Головна/Новини МІБ/26-27 квітня у Дніпропетровську в рамках проекту регіональних конференцій по інноваційному маркетингу Marketing Drive відбулась дискусія в форматі круглого столу.

 

Серед лекторів конференції виступила Наталія Писаренко, професор, завідуюча кафедрою маркетингу Міжнародного Інституту Бізнесу, директор Центра маркетингових інновацій.

В доповіді велась мова про вплив роздрібних мереж на поведінку споживачів, ціни, лояльність, мультиканальність покупки та структуру роздрібного ринку загалом.

 

"Зарядись вітамінами для бізнесу" - такий девіз циклу конференцій по інноваційному маркетингу. Одначе вітаміни не лише для бізнесу, але й для здоров’я стали традиційними для конференцій Marketing Drive. Так, учасники квітневого заходу поповнили вітамінний запас й насолоджувались ананасами – унікальним фруктовим символом дніпропетровської конференції.

В заході прийняли участь 60 людей, серед них – власники бізнесу, керівники підприємств, директори з маркетингу та продаж із Запоріжжя, Івано-Франківська, Дніпродзержинська та Дніпропетровська.

Організатори: український маркетинг-клуб MarketingJazzz та компанія "Євроіндекс".

Більш детальну інформацію про конференції читайте тут:

http://www.mdrive.euroindex.ua/

Наступна конференція відбудеться 29 вересня у Києві.

"Заряджайтесь вітамінами для бізнесу"!