2011-02-20

19 січня 2011 року в готелі "Прем’єр Палац" (м. Київ) пройшла церемонія підписання Декларації етичних (відповідальних) закупівель.

Головна/Новини МІБ/19 січня 2011 року в готелі "Прем’єр Палац" (м. Київ) пройшла церемонія підписання Декларації етичних (відповідальних) закупівель.

 

Міжнародний Інститут Бізнесу став "піонером" серед вітчизняних бізнес-шкіл, підтримавши ідею відповідального бізнес-партнерства як основоположну для практики ділового світу, та увійшов до списку провідних організацій та компаній України, що підписали Декларацію з етичних закупівель.

 

"Етичні закупівлі" - новий формат взаємовідносин між постачальником і закупником, який все більше стає актуальним не лише для бізнес-компаній, але й для урядів європейських країн (Норвегія, Великобританія, Нідерланди).

Ідея інституалізації основних принципів корпоративної соціальної відповідальності та етики серед постачальників та партнерів була ініційована Центром "Розвитку корпоративної соціальної відповідальності" та підтримана Посольством Норвегії в Україні.

Із змістом Декларації, а також компаніями, які підписали документ, можна ознайомитись на сайті www.csr-ukraine.org